Başkan Savaş Payas Minibüsçüler Kooperatifini ve Gaziler Derneğini Ziyaret Etti

Hatay’ın her noktasına giderek, halkın sorunlarına kulak veren ve sorunları halkla birlikte çözmeye devam eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın bu seferki adresi Payas ilçesindeki Minibüsçüler Kooperatifi oldu.

PAYAS ESNAFINDAN HBB BAŞKANI SAVAŞ’A BÜYÜK TEVECCÜH (2)
Birtakım temaslarda ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Payas’ta SS. 93 No’lu Şehiriçi Minibüs Kooperatifi’ne kısa bir ziyarette bulunan Başkanı Savaş şoför hemşehrileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Savaş, Payas’ta ulaşım konusunda yaşanan sıkıntılar ve çözüm önerileri konusuna değinerek, Kimseyi mağdur etme gibi bir niyetlerinin olmadığını, hem şoförleri hem de vatandaşları memnun edecek ortak bir paydada buluşmak istediklerini söyledi.

Hatay’daki ulaşım konusunda Türkiye’nin en yetkin üniversitelerinden biriyle ortak bir çalışma yürüttüklerini de hatırlatan Başkan Savaş, yapılan çalışmalar neticesinde ortaya çıkan Ulaşım Master Planı’nın Hatay için hayırlı olacağına inandığını ifade etti.

Minibüs esnafı hemşehrilerini ziyaretinin ardından Payas’taki bir sonraki durağı Payas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olan Başkan Savaş, burada da hemşehrilerinin sıcak ilgisiyle karşılandı.
Oda üyeleri tarafından hizmet adamı olarak nitelendirilen Başkan Savaş, her zaman için gösterilen bu teveccühe layık olmaya çalıştığını söyledi.

Hatay’ı en kısa zamanda hakettiği düzgün altyapıya, yollara ve tesislere kavuşturmak için yorulmak bilmeksizin çaba sarf ettiklerini vurgulayan Başkan Savaş, HBB Meclisi’nin ahenk içerisinde çalışması durumunda bu hizmetleri hızla icra edebileceklerini kaydetti.

Payas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyeleri de Başkan Savaş’ın gösterdiği bu anlamlı çabanın farkında olduklarını belirterek, büyükşehir belediyesine yapacağı tüm çalışmalarda destek vereceklerini belirttiler.

Gerçekleşen esnaf ziyaretleri sonrasında Başkan Savaş, Payas Gaziler Derneği’ne geçti. Payas Gaziler Derneği Başkanı Gazi Mehmet Dönmez ve Payaslı gaziler tarafından kapıda karşılanan Başkan Savaş, Gazilerle tek tek ilgilenerek sorunları hakkında bilgiler aldı.

Gazi ve şehitlerimize olan minnet borcunun ne yapılsa da ödenemeyeceğini hatırlatan Başkan Savaş, Derneğin eksiklerinin giderileceği teminatında bulundu.

Gerçekleşen ziyaret sonrasında, HBB Başkanı Savaş, gaziler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

PAYAS ESNAFINDAN HBB BAŞKANI SAVAŞ’A BÜYÜK TEVECCÜH (6) PAYAS ESNAFINDAN HBB BAŞKANI SAVAŞ’A BÜYÜK TEVECCÜH (1) PAYAS ESNAFINDAN HBB BAŞKANI SAVAŞ’A BÜYÜK TEVECCÜH (5) PAYAS ESNAFINDAN HBB BAŞKANI SAVAŞ’A BÜYÜK TEVECCÜH (4) PAYAS ESNAFINDAN HBB BAŞKANI SAVAŞ’A BÜYÜK TEVECCÜH (3) PAYAS ESNAFINDAN HBB BAŞKANI SAVAŞ’A BÜYÜK TEVECCÜH (2)

Önceki İçerikSınırda Kaçak Geçişler Engellendi
Sonraki İçerikİskenderun ‘da İsa Mesih’in Doğuşu ve Vaftiz Bayramı coşku içerisinde kutlandı