Özel Yükseliş Kolejinden Bir Başarı Daha

Özel Yükseliş Koleji öğrencisi yelken kulübü bünyesindeki Milli sporcu Elmas Gül Koca Yunanistan’da balkan ülkelerinin katıldığı yelken yarışlarında kategorisinde 2. olarak büyük bir başarıya imza attı.

yükseliş yelken  (1)

26-29 Aralık 2014 tarihinde Yunanistan’ın Katerini şehrinde 19. Christmas Cup yelken yarışları 3 ülkeden toplam 130 sporcunun katılımıyla gerçekleşti, yarışmalara İskenderun yelken kulübü 4 sporcu ile katıldı, sporculardan Elmas Gül Koca Optimist junior milli takımı kafilesinde ülkemizi ve bölgemizi temsil etti.

Yarışlar ortalama 2-3 derece altında soğuk bir havada gerçekleşti.5 yarış sonunda Elmas Gül Koca genel klasmanda 17. Junior bayanlar klasmanın da 2. olarak güzel bir başarıya imza attı. Balkan ülkelerini kapsayan yarışmalarda 2. olarak başarıya imza atan Özel Yükseliş Koleji 6. sınıf öğrencisi Elmas Gül Koca arkadaşları ve öğretmenleri tarafından da tebrik edildi. Yarışlar sonunda bir değerlendirme yapan İskenderun yelken kulübü antrenörü Gökhan Durkal ” Öncelikle Yunanistan’da bayrağımızı dalgalandırdığımız için çok mutluyuz. Bu başarıyı Türk halkına ve İskenderun’umuza armağan ediyoruz. Elde ettiğimiz derece katılan sporcu sayısına baktığınızda önemli bir başarıdır, önemsenecek derecelerdir. 2015 sezonu içinse iyi bir hazırlık yarışı olmuştur. Bizlere bu imkanı sunan Başkanımız Edip Zelluh’a, Genel Kaptanımız Meriç Özkaya’ya,yönetim kurulu üyelerimize, sporcularımızın ailelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

yükseliş yelken  (3) yükseliş yelken  (2) yükseliş yelken  (1)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.