Burcu Esmersoy Makyajı Nasıl Yapılır ?

Birçok kadın ve birçok erkek Burcu Esmersoy hayranıdır. Zaten hayran olunmayacak gibi bir kadın da değildir. Güzelliği baş döndürten bayanlardandır kendileri. E peki güzelliği had safhada olan bir bayanın makyaj sırlarını ya da nasıl makyaj yaptığını merak etmiyor musunuz kızlar? Cevabınız evetse bu yazı sizler için. Haydi okumaya…

İlk olarak gözlerden başlayacak olursak Burcu Esmersoy gözlerine az bir şekilde consealerla göz kapağını kapatmak için kullanıyor. Daha sonra göz kapağının üzerine pudra üzerinden geçiyor. Bu şekilde göz kısmı matlaşıyor. Çok az bir şekilde bronz tonlarında göz kapağının iç kısımlarına doğru ise kahvenin açık tonlarını uyguluyor. Bu şekilde ise gözlerindeki gölgelerin belirgin olmasını sağlıyor. Burcu Esmersoy göz pınarlarına inen bölgelerde ise beyaz aydınlık far rengi kullanıyor. Bu işle özellikle renkli gözlere sahip bayanların gözlerini daha da belirgin yapıyor. Onu hiç gözlerinin içine eyeliner kullanırken görmedik değil mi evet gözlerinin içine eyeliner kullanmıyor. Gözlerin içine beyaz ya da krem göz kalemi kullanmak ta bildiğiniz gibi bu renk tonlarında ki kalemler gözünüzün daha iri görünmesini sağlar. Rimeli ise bolca iki kat sürmektedir.

Burcu Esmersoy elmacık kemiklerini ortaya çıkaracak şekilde koyu, şakak kısımlarını ise koyu gölgelemek yapmaktadır. Ardında pudra sürmektedir bu şekilde makyajını sabitlemektedir.

Ruj da ise açık tonları kullanmaktadır. Tabi dudak kalemiyle conture çekmektedir. Dikkat edilmesi gereken nokta ise dudak içinin ortasına sürmemektedir.