İskenderun Belediye Meclisi Toplanıyor

İskenderun Belediyesi’nde 2015 yılının ilk meclis oturumu 2 Ocak Cuma günü saat 14.00’da belediye meclis salonunda yapılacaktır.

G Ü N D E M:

1- Aşkarbeyli Mıntıkası 2251 ada 1, 2, 3, 4, 5, 6 ve 7 nolu parsellere bitişik nizam 2 kat yapılaşma koşullarını içeren ve mevcut yolların Uygulama İmar Planında tekrar açılmasına yönelik çizilen 2257-22 PİN Nolu 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ayrıca söz konusu alanda ve çevresinde İmar Yasasının 18. Maddesi uyarınca imar uygulaması yapılması hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi ile ilgili imar komisyonu raporu.

2- Belediye Meclisinin 2015 Yılı içerisinde izin yapıp yapmayacağının, izin yapılacak ise izin yapacağı ayın belirlenmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü teklifi.

3- Denetim Komisyonunda görev yapmak üzere üye sayısının belirlenmesi ve üye seçimi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü teklifi.

4- Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ün yeniden düzenlenen Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin Meclisce görüşülerek Tiyatro Biriminin kurulması ve İskenderun Belediyesi Şehir Tiyatrosu Yönetmeliğinin kabul edilmesi ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü teklifi.

5- Mülkiyeti Belediyemize ait olan Aşkarbeyli Mıntıkası 1523 nolu parselin eğitim hizmetlerinde kullanılmak üzere Maliye Hazinesi adına bedelsiz devrinin yapılması ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi.

6- 2006 yılından önce Belediyemizde geçici işçi statüsünde çalışmakta iken sözleşmeli personel statüsüne geçmeyi kabul etmeyen toplam 9 adet geçici işçi çalıştırılması ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi.

7- Belediyemizde 657 Sayılı Kanuna tabi olarak görev yapan memur personellerin terfi ve intibaklarının yapılması için, kadro derecelerinin düzeltilmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi.

8- 2015 yılı içerisinde toplam 23 adet sözleşmeli personel çalıştırılması ve unvanları karşılığında gösterilen ücretin ödenmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi.

9- Kentimizin düzenli ve kesintisiz elektrik enerjisinden yararlanabilmesi amacıyla, İskenderun İlçesi AG+OG şehir elektrik projesinde yer alıp revizyon imar planında bulunmayan trafo alanları kapsamında 48 adet imar paftasında 102 adet trafo alanıyla ilgili sunulan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.