Hatay Milletvekili Seçimleri Genel Seçim Anketi 2015

Hatay Milletvekili Seçimleri Genel Seçim Anketi 2015 SONA ERMİŞTİR. YENİ ANKET ÇOK YAKINDA BAŞLAYACAKTIR.

[poll id=”13″]

ÖNEMLİ NOT: ANKETE OY KULLANDIKTAN SONRA EN ALTTAKİ YORUM KISMINA DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZIP ADAYINIZA DESTEK OLABİLİRSİNİZ.

Ankette oy kullanırken aynı anda 3 isime kadar işaretliyebilirsiniz. 

Hatay Milletvekili Seçimleri Genel Seçim Anketi 2015.

2015 yılında yapılacak olan genel seçimler öncesi Hatay’da Milletvekili aday adayları bir bir isimlerini açıklamaya başladılar. İskenderun HABER bu Milletvekili adayları arasından sizin takdir ettiğiniz isimleri oyluyor.

Hatay’da hangi partinin adayı yarışı önde göğüsleyecek ?

Bazı partilerde ön seçim ile parti içi üyelerin belirleyeceği isimler konuşulurken aday belirleme çalışmaları merkeze yakın isimler, tabanın sevdiği isimler ve siyasete yeni giren fakat gelecek vaat eden isimler arasında çekişmeli bir şekilde sürüyor. Hatay milletvekili aday adayları arasından kim aday olacak ?

Hatay’ın her ilçesinden katılımın olduğu anketimiz 15 Ocağa kadar sürecek olup, akabinde sonuçlar açıklanacaktır.

SEÇİM ANKETİ

15 Ocak’tan sonra yeni bir anket daha düzenleyeceğiz ve bu anketler her 15 günde tekrarlanıp sıfırlanacak. Ayrıca eklemeyi unuttuğumuz isimleri de ekleyeceğiz. Ankette sizin adayınızın da ismini görmek istiyorsanız lütfen iskenderunhaber@gmail.com ‘a mail atın yada 0532 740 79 90 numaralı telefonu arayınız.

Seçim anketimize gelen oyların şekillendirdiği sonuçlar aslen adayların ne kadar örgütlü ve internet ortamını ne kadar sıkı takip ettiğini göstermektedir. Ankete gelen yorumlarda desteklediğiniz adayın oy sayısının az olması yada bazı adayların oy sayısının çok olması ile ilgili endişelerinizi anlıyor fakat sitemiz tarafından anket üzerinden herhangi bir sahte oy kullanımı yada oynamanın yapılmadığını bilmenizi isteriz. 

Anketteki isimler; Ali Aslan , Ali Mutlu , Ayhan Kara , Bestami Türkmen , Birol Ertem , Bülent Özer , Celalettin Yavuz , Ender Arslan , Ender Çolakoğlu , Esabil Soydan , Garip Şandır , Gülümser Yılmaz , Hakan Mazman , Halil Demir , Hasan Akgöl , Hüseyin Bankir , İbrahim Gül , İbrahim Yaran , Kamil Turan , Mehmet Ali Edipoğlu , Mehmet Dönen , Mehmet Dönmez , Mehmet Fettah Çiftçi , Mehmet Öntürk , Mehmet Şan , Mehmet Soydan , Mete Aslan , Mevlüt Dudu , Necmeddin Çalışkan , Nihat Karpuz , Nihat Matkap , Ömer Girgeç , Orhan Karasayar , Refik Eryılmaz , Riyad Kırmızıoğlu , Şefik Çirkin , Servet Mullaoğlu , Süleyman Uyar , Suzan Alhasoğlu , Turan Bozkurt , Uğur Feriz , Uğur Fırat , Yılmaz Şahutoğlu , Yusuf Civelek

Önceki İçerikYeni Sezon Topuklu Ayakkabı Modelleri
Sonraki İçerikİskenderun Belediyesi 9 Gündem Maddesiyle Toplandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.