Grace Kelly Gibi Zarif Görünmenin Sırları

Grace Kelly, en zarif kadınlar arasında yer alıyor. Efsane yıldız güzelliği ve şıklığı ile adından sıkça bahsettiriyor. Asaletin ve şıklığın öncülerinden olan ünlünün dolabına göz atıyoruz ve onun gibi zarif görünebilmenin tarzını sunuyoruz.

  • Küçük elbiseler: Kollu, kolsuz, düz veya fırfırlı mini siyah elbiseler şık ve zarif görünmenin öncüleri arasında yer alıyor. Modası hiç geçmeyen siyah elbiseler her bayanın dolabında olmalı. Siyah elbiseler hem şık hem de ince görünmeniz konusunda başarılı olur.
  • Siyah topuklu ayakkabılar: Siyah elbiseyi elbette siyah topuklu ayakkabı ile tamamlamak gerekir. Ancak siyah topuklu ayakkabıları elbiselerin yanı sıra etekler, şortlar, taytlar, pantolonlar ve jeanlerle de kullanabilirsiniz. Bu yüzden her bayanın dolabında olması gereken bir parça… Dikkat etmeniz gereken ise size rahatlık sağlaması.
  • Kalem etekler: Bu sezonun trendlerinden birisi olan kalem etekler, beyaz gömlekler, bluzlar veya tişörtlerle rahatça kullanılabilir. Ayrıca bu sezonun başka trendi olan yüksek belli etekleri de kullanabilirsiniz.
  • Beyaz gömlekler: Bir bayanın dolabında olmazsa olmaz olan başka bir parça da beyaz gömleklerdir. Hem beyaz gömlekler hem de beyaz bluzlar ile hemen hemen her parça ile kolayca kombin oluşturabilirsiniz. Üstelik beyaz bluz ve gömlekler hem gündelik hayatta hem de eğlencelerde kullanılabilecek bir alternatif.
  • Topuklu ayakkabı giymekten bıkanlar ve ayaklarını dinlendirmek isteyenler ise rahat ve şık babet tercih edebilirler.
  • Eski moda tasarımlarına da dikkatli bakacak olursanız, zarif ve zamansız parçalardan elde edilen kombinleri görebilirsiniz. Siz de tarzını oluştururken buna dikkat edebilirsiniz.