Zara Gece Elbise Modelleri

Zara, 2015 sezonunda tasarladığı gece elbiseleriyle herkesi büyüleyecek. Mükemmel bir şıklığın yanında zerafeti ortaya çıkaran modeller, bu kış da vitrin ve gardıroplarda yerini alacak.

2015 kış bayan elbise modellerinde genel olarak naturel renklerin hâkim olduğu, özellikle siyah ve haki yeşil tonları ön planda olacak. Bu sezon, çok farklı tasarımlarla ortaya çıkacak olan abiye kıyafetler, kısa, mini, klasik gibi her yönden modellerle her kesime hitap etmeyi planlıyor. Naturel renklerin hâkim olduğu bu sezonda, kırmızı, beyaz, pastel mavi ve pudra renklerine de öncelik verilmiş. Şıklık ve sadeliğin simgesi olan elbiseler, etnik tarzda desenlerle süslenmiş.

Zara gece kıyafetleri ile her türlü ortamda kendi tarzınızı oluşturabilir, şıklık ve zerafetinizle göz kamaştırabilirsiniz. Gösterişli bir tasarım olsun istiyor ancak sadelikten de vazgeçemiyorsanız, kesinlikle Zara kreasyonlarına bir göz atmalısınız. Özellikle bu sezon vitrinlerde yer alacak olan beyaz elbiseler, başlangıçta çok sadeymiş gibi görünebilir ama dikkat edildiğinde o sadeliğin altında yatan ince çizgiler kolaylıkla fark edilebilir. 2015 tasarımları içerisindeki modellerden biri olan dar kesim mini abiye elbiseler ile ister organizasyonlara katılın veya iş toplantılarına gidin, isterseniz ise kısa tipteki elbiseler ile düğün gibi kutlamalarda yer alın.

2015 yılının trendi olarak da Zara ürünleri her zamanki gibi vazgeçilmez olacak. Her tarzda bayanın şık olmak için gidebileceği mükemmel bir tasarım harikası olan Zara ürünlerini kaçırmayın.