Asimetrik Kesim Bayan Saç Modelleri

Bayanların sihirli bir silahı değil midir saçları? Bulundukları her ortamda en az kıyafetleri kadar saçları da dikkatleri üzerine çeker. Bu nedenle kıyafetlerinize, makyajınıza, ayakkabınıza gösterdiğiniz özen kadar saçlarınıza da özenli olmalısınız. Modayı takip etmeli, saç bakımlarınızı aksatmamalı, yüz formunuza uygun kesimleri tercih ederek bu kesimlere en uygun modelleri saçlarınıza uygulamalı ve bu şekilde güzelliğinize güzellik katmalısınız. Bu konuda profesyonel meslek erbaplarından da destek almaktan kaçınmalısınız. Bizler de sizlere bu yolculuğunuzda ufak ipuçları vererek tercihleriniz konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bugün de son zamanlarda oldukça popüler hale gelen ve oldukça cool bir hava veren asimetrik kesim bayan saç modellerine değineceğiz.

Özellikle yaz aylarında kullanımı rahat olduğu için, kış aylarında da olumsuz hava koşullarından etkilenmeyeceği için bakımının kolay olması nedeniyle her sezon tercih edilen bir model olduğunu belirtelim. Sağlı sollu farklı uzunluklarda kesilerek elde edilen bu model her yaş bayanda oldukça şık duracaktır. Modele takacağınız aksesuar ve tabii ki kıyafet seçiminize göre hem spor hem de klasik olarak kullanabilirsiniz.
Eğer saçlarınız dalgalıysa tek tarafı uzun bırakılarak diğer tarafı da kulak hizasında kesilen modelleri tercih edebilirsiniz. Aynı model yuvarlak yüzlü bayanlara da çok yakışacaktır. Hem yüzünüzü ortaya çıkaracak hem de sizi oldukça havalı gösterecektir. Uzun bir yüz formuna sahipseniz de enseden kısa gelen ve yine kulak hizasında çeneye doğru uzun bırakılmış ve aralarına gizli katlar atılarak hafif kabartılmış bir model yüzünüze çok yakışacaktır.