Uzun Kollu Gece Kıyafetleri

Kış aylarıyla birlikte uçuş uçuş şifon kumaşlar yerini daha kalın kumaşlara bırakıyor. Abiyelerde kadife ve uzun kollu elbise modelleri ön plana çıkıyor.Uzun kollu gece elbiseleri minik detaylarla hanımları çok şık gösteriyor.

Kadifelerden başlayalım. Bu kış da kadife rüzgârı esecek. Özellikle zümrüt yeşili, bordo, gece mavisi ve siyah renkler ağırlıklı olacak. Mini modellerde düz kesim, uzun kollu modeller karşımıza çıkıyor. Yaka kısmı veya omuz kısmı taşlandırılarak detaylar yaratılıyor. Düz kesim istemiyorsanız daha hareketli kloş modeller sizin seçiminiz olabilir. Uzun elbiselerde; kollar da uzun kollu olacağı için dekolte olabiliyor. Derin yırtmaçlar veya sırt dekoltesi elbiselerde en çok gördüğümüz tarzlar arasında.

Güpür ve dantel gece kıyafetlerinin vazgeçilmezi. Dantelin ve bayanların zarifliği birleşince oldukça güzel bir görüntü ortaya çıkıyor. Bu kumaş tarzında daha çok uzun ve vücudu saran tasarımlar kullanılıyor. Sadece sırtta olan bir dekolte seksi bir görünüm sağlıyor. Dekoltenin bittiği yeri büyük fiyonklar süslüyor.
Dekolteyi sevmiyorsanız; dekoltesiz ancak parlak taşlarla süslenen gece kıyafetlerini tercih edebilirsiniz.
Uzun kollu elbiselerin vatkalı omuzlu olanları bu sezon çok trend. Omuzlarınız daha geniş görünsün isterseniz bu modelleri seçin. Altına parlak, göze çarpan ayakkabılar giyebilirsiniz.

Tesettürlü bayanlar genelde askılı elbiselerin üzerine cepken diktirirler. Oysa direkt uzun kollu olanlarına yönelmenizi tavsiye ederiz. Elbisenin orijinali bozulmadan şık olabilirsiniz. Tercihinizi hakim yaka olanlardan yana kullanabilirsiniz.