Koton Bayan Gömlek Modelleri

Koton bayan gömlekleri, 201 sezonunda maskülen bir tarzla ortaya çıkacak. Özellikle bu tarzı benimsemiş olan bayanlar, erkek gömlek tiplerini tercih ettiklerinden dolayı Koton da bu iki giyim tarzını birleştirip bayanlara sunacak.

Koton bayan gömlek modelleri arasında en çok tercih edilenlerin, uzun kollu gömlekler olduğu görülmektedir. Gömlek modelleri öyle bir tasarıma sahip ki, üzerinde taşıyan her bayana şık ve sadeliği katıyor.

Gömlek, bayanlarda hem şık duruyor hem de bir rahatlık sağlıyor. Bu sebepledir ki günümüzde gömlek modası çok yaygın. Ayrıca her mevsime uygun gömlek modelleri de tasarlanabilmekte olduğundan yaz kış demeden ilgi gören bir kıyafettir. Gömlek giymenin bir diğer avantajı ise bayanlardaki kilo fazlalığını kapatabilmesidir.

2015 yaz sezonuna uygun olarak tasarlanmış olan Koton gömlekleri, çok şık ve modern bir görünüme sahiptir. Çok farklı renk ve şekillerde tasarlanmasından dolayı çok sayıda geniş kitleye hitap edebilmektedir. Yaz sezonu ürünlerinde kareli, kolsuz modellere rastlanmaktadır. Cıvıl cıvıl renklerden oluşması ve farklı desen ve tiplerde tasarlanmasından dolayı, enerjik bir görünümü de sağlamaktadır. Özellikle dönemin trendi olan yüksek belli pantolonlarla kombine edildiğinde gömlekler, olabildiğinden çok daha fazla şık bir görünüm sağlamaktadır.

Siz de zarif görünmek, fazlalıklarınızın dikkat çekmesini önlemek, klasik bir görünümün yanı sıra şık bir tarz edinebilmek istiyorsanız, mutlaka Koton vitrinlerindeki gömleklere göz atmalısınız.

Önceki İçerikKoton Bayan Ceket Modelleri
Sonraki İçerikSiyah ve Beyaz Elbise Modelleri