Nihat KARPUZ’dan Çarpıcı Açıklama

CHP ESKİ İSKENDERUN İLÇE BAŞKANI NİHAT KARPUZ’DAN FLASH ÖNERİ

CHP İskenderun Eski İlçe Başkanı Nihat KARPUZ, Hatay CHP başarılı bir il yönetiminden sonra 2015 genel seçimlerine giderken örgütte herhangi bir boşluk olmaması adına tıpkı İstanbul Örgütünde olduğu gibi bir Ağabey formülüne ihtiyacı vardır.

Söz konusu Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarı ise görev ayırmaksızın mücadele etmek gerekmektedir. Bunun örneğini geçtiğimiz günlerde, İstanbul’da eski genel başkanı: Murat Karayalçın’ın İstanbul İl Başkanlığına gelmesi ve (Genel Merkezin ağabey formülü) örgütte ciddi bir şekilde sinerji ve heyecan yaratmasıyla görmüştük. Aynı formülü Hatay’da 25 Aralık’ ta millet vekili aday adaylarının istifası dolayı ile boşalacak olan Hatay İl başkanlığına Hatay’da birikimine inandığımız, İnsani yönü gelişmiş, yetişmiş siyasetçi Nihat Matkap’ın il başkanlığına gelmesi ile büyük bir sinerji yaratılacağına inanıyorum.

Hatay ili böyle bir derlenme, yeniden toparlanma sürecine ancak bu şekilde kavuşacaktır. Ve bu şekilde Hatay’da millet vekili sayısının artacağına inanıyorum.

Böyle bir görevlendirmeyi kabul ederse başta Nihat Karpuz olarak ben ve ekibim sayın Matkap’ın vereceği her türlü göreve hazırız.

SHP eski gençlik kolları başkanı, CHP eski gençlik kolları başkanı
CHP eski İskenderun ilçe başkanı, CHP Hatay kurultay delegesi
NİHAT KARPUZ

Önceki İçerikArsuz’da çıta yükseliyor
Sonraki İçerikBaşkanlardan Ortak Açıklama
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.