İskenderun Anemon Otel Müdürü Aysun Yücel Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı ziyaret etti

İskenderun Anemon Otel Müdürü Aysun Yücel, basın danışmanları ve Arsuz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Veysel Cıncık ile birlikte Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret etti. Hem nezaket, hem de tanışma amacıyla gerçekleşen ziyarette, daha çok Arsuz ekonomisi ve turizmi ele alınırken, görevine yeni başladığını ve kendini bölgeye yabancı hissetmediğini ifade eden Müdür Aysun Yücel, özellikle Arsuz’a hayran kaldığını ifade etti.

IMG_0558

‘Türkiye’de doğduk Türkiye’de büyüyoruz’ ilkesiyle büyümeye devam ettiklerini ve Türkiye genelinde 22 otelle hizmet verdiklerini söyleyen Yücel, Anemon’un kentin cazibe merkezi haline gelmesine büyük katkı sunacağını belirtirken, 5 yıldızlı bir otelin ilçe ekonomisine ve esnafına sunduğu katkıya dikkat çekti.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da kurumlar arası istişarenin önemine vurgu yaparak, otellerin turizm ve istihdam açısından katkısına değindi.
Arsuz’un hem dağ, hem deniz turizmine uygun yapısıyla dikkat çektiğini belirten Başkan Nazım Culha, hazırlanan Turizm Master Planı ile ilçede turizminin daha çok canlanacağını belirterek, konuklarına hem yapılan çalışmalar, hem de 2015’te hayata geçirilecek olan projeler hakkında bilgi verdi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.