Dolgu Topuk Ayakkabı Modelleri

Son yıllarda biz rahatına ve şıklığına düşkün bayanların favorileri arasında yer almayı başaran apartman topuk diye de bildiğimiz dolgu topukları inceleyeceğiz. Dolgu topuklar oldukça bizi rahat ettirerek hem boyumuzu uzun göstermekte hem de şık algımızı tavan yapmakta. Hele ki İspanyol paça bir pantolonla dolgu topuğumuzu gizlemekte mümkün. Böylelikle olduğumuzdan uzun gözükmemizde mümkün.

2015 yıllında da oldukça fazla çeşitle ve her bütçeye uygun dolgu topuk ayakkabıları bulmak mümkün. Tabi ki ayak sağlığımız için Çin ve prc menşeli ürünlerden uzak durmayı unutmamalıyız. Yerli üretimden yana olmalıyız. İnternet alışverişlerimizde de ürün açıklamalarını iyi okumalı açıklaması tam olmayan ayakkabıları sipariş etmemeliyiz.

2015 yılı için tasarlanmış dolgu topuklarda hem spor hem de şık ayakkabıları bulmak mümkün. 2015 yılının hem de bu kışın en trend ayakkabısı gizli topuk diye adlandırdığımız spor botlar. Dar kotlarla, bol paça pantolonlarla harika gözükmekte. Bu tarz ayakkabılarında birçok modeli mevcut en dikkat çekeni ise minik taslarla süslenmiş süet tarzda olanı.

Bunun dışında mevsimlik kullanabileceğimiz düz renk dolgu topuklar genellikle süet tarzda olanlar ilgi odağı. Yaz aylarında kullanabileceğimiz dolgu topuklarda ise hasır tarzı dolgu topuklar ön planda. Ev ayakkabısı içinde kullanabileceğimiz özel tasarımlarda mevcut. Böylelikle evde de boy sorunumuzu ortadan kaldırmamız için tasarlanmış ayakkabılar biz kadınları mağazalarda bekliyor.