Belediye başkanlarından spor’culara moral ziyareti

İskenderun’da 22 Aralık günü başlayan Türkiye Büyük Erkekler Boks şampiyonasına katılan sporculara belediye başkanları moral ziyaretinde bulundu.

DSC_0154
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,Payas Belediye Başkanı Bekir Altan,Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu kapalı spor salonuna giderek boks şampiyonasına katılan sporculara başarılar diledir.

Hakem heyetine ve antrenörlere çiçek takdiminde bulunan başkanlar, spor barışa ve kardeşlik ortamında katkı sağladığını belirttiler.

Başkanlar yaptıkları konuşmalarda, sporun bireyler üzerinde pozitif bir etki yarattığını, spora ve sporcuya her zaman destek olacaklarını, sosyal belediyecilik anlamda spora büyük önem verdiklerini, ilçelerinde ve bölgede yapılan sportif müsabakalara katılım gösterdiklerini, çeşitli sportif etkinlikler düzenleyerek sporun her dalına olan ilgiyi arttırdıllarını ve şampiyonanın başarılı bir şekilde geçmesi temennisinde bulundular.

DSC_0642 DSC_0178 DSC_0154 DSC_0290 DSC_0252 DSC_0199

Önceki İçerikBüyük Şehir’in İskenderun Hizmet Binası Açılıyor
Sonraki İçerikDolgu Topuk Ayakkabı Modelleri
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.