Boks şampiyonası kapalı spor salonunda düzenlenen törenle başladı

Türkiye Boks Federasyonu tarafından bu yıl ilk kez bir ilçede gerçekleştirilen Türkiye Büyük Erkekler ferdi Boks şampiyonası müsabakaları kapalı spor salonunda düzenlenen törenle başladı.

Screenshot_1
Düzenlenen töreninin açılış konuşmasını yapan Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın, Hatay’da sporun her türlüsünü yapmanın mümkün olduğunu belirterek şampiyonanın başarılı bir şekilde geçmesini diledi.

Türkiye Boks Federasyonu Koordinasyon Kurulu Başkanı İlhan Sapmaz, böyle bir şampiyonanın İskenderun’da yapılmasından duyduğu memnuniyeti belirterek,””Spor, dostluk, kardeşlik ve birliktelik demektir. Bize bu birlikteliği yaşattığınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Bu sevda burada bitmeyecek. İskenderun’un ve buradaki sporseverlerin bize vermiş olduğu destek bizim için büyük bir sevdadır. Fakat bu sevda da burada bitmeyecek. Bu sevda İskenderun’da dünya ve Avrupa şampiyonları çıkıncaya kadar devam edecek.”dedi.
Türkiye Boks Federasyonu İl Temsilcisi Nuri Erdener de boks sporunu insanlara sevdirebilmenin mücadelesini verdiklerini belirterek şampiyonaya 50 ilden 180 sporcunun katıldığını ifade etti.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise şampiyonada emeği geçenleri kutlayarak,”Bizler rutin belediye çalışmalarının yanında sosyal anlamda da faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu anlamda sporun her dalına elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Böylesine büyük şampiyonalara ev sahipliği yapmanın gurunu yaşıyoruz. İskenderun’da spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Şampiyonaya nedeni ile kentimize gelen sporcularımıza, hakemlerimize, antrenörlerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından açılış seremonisi yapıldı. Ardından müsabakalar başladı.

Törene Payas Kaymakamı, İskenderun Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan,Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın,İskenderun İlçe Emniyet Müdür Cengiz Başer’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Screenshot_5 Screenshot_4 Screenshot_3 Screenshot_1 Screenshot_2

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.