Başkan Culha Hıristiyan Alemi’nin Noel Bayramı’nı kutladı

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hıristiyan Alemi’nin İsa Peygamber’in doğuşu olarak da kutladığı Doğuş Bayramı(Noel) dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Farklı dinlerin tek yürek olarak, birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığı Arsuz’da sevinçte ve kederde olduğu gibi dini bayramların da aynı hoşgörü içerisinde kutlandığına dikkat çeken Culha, hep bir arada kardeşçe yaşamın en güzel örneğinin yine Arsuz’da sergilendiğine dikkat çekti.

Başkan Nazım Culha, sevgi, barış ve kardeşlik adına önemli mesajlar veren Noel Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Farklı din ve etnik kökenlerin barış, kardeşlik ve hoşgörü içinde bir arada yaşadığı, kucaklaştığı, kültürüne ve inancına bakmaksızın komşusuna gülümsediği Arsuz’da insanlar yüzyıllardır dostluk, kardeşlik, sevgi ve birlik tohumları ekiyor ve büyütüyor.

Bilindiği üzere dinler kardeşliği, medeniyetler barışı, diller sevgiyi söyler. Bu manada aynı gelenekleri paylaşan insanlar olarak sevinç ve tasada birlikte olduğumuz Hıristiyan vatandaşlarımızla dini bayramları da birlikte kutlamanın güzelliğini yaşıyoruz. Hıristiyan alemi için özel günlerden biri olan “Noel Bayramı” münasebetiyle, başta ilçemizde yaşayan Hıristiyan vatandaşlarımız olmak üzere, tüm Hıristiyan Alemi’nin Noel Bayramı’nı en içten duygularımla kutlar, bu bayramın Hıristiyan vatandaşlarımıza olduğu kadar tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve güzellikler getirmesini temenni ederim.”

Önceki İçerikİskenderun’da dilencilere yönelik operasyonlar sürürüyor
Sonraki İçerikYeni yıla ‘Güzel’ başlayın
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.