CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu İgev’i Ziyaret Etti

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Ender Çolakoğlu ve çalışma arkadaşları İskenderun Güney Eğitim Vakfını (İGEV) ziyaret ederek vakıf başkanı Şefik Uyar ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldiler.

 

1

Dr. Ender Çolakoğlu, İgev’in değerli başkanı Şefik Uyar ve yönetim kurulu üyelerine zaman ayırıp kendilerini kabul ettikleri için teşekkür etti.

Dr. Ender Çolakoğlu İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nda yaptığı konuşmada; ”Öncelikle Eğitime gönül vermiş yeni insanlar kazanmak üzere çalışmalar yapan, eğitim seminerleri/açık oturumlar düzenleyen, başarılı ama maddi olanaklara sahip olamayan gençlere okuma imkanı sunan ve Vakfın çatısı altında aynı amaç uğruna birleşenler arasındaki dayanışma ruhunu ve mevcut bağı daha da pekiştiren İskenderun Güney Eğitim Vakfı ve yönetim kurulu üyelerini, eğitim gönüllülerini hizmetlerinden eğitime sundukları katkılardan dolayı kutluyorum. İgev’e daha önceden de nezaket ziyaretlerim olmuştu.

Aynı zamanda sık sık sosyal ortamlarda çeşitli nedenlerle karşılaşıyoruz. Bildiğiniz gibi 2015 genel seçimlerinde Türkiye’yi Cumhuriyet tarihinin belkide en önemli seçimlerinden bir tanesi bekliyor. Bende şahsım olarak 2015 genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayıyım. Bu konuda Güney Eğitim Vakfı’nın düşüncelerini, görüşlerini almak için ve benimde vakfın faaliyet alanlarındaki görüşlerimi paylaşmak, çeşitli konularda görüş alış verişinde bulunmak, desteklerini istemek, görüş ve önerilerini dinlemek için buradayım. ”Dedi.

Güney Eğitim Vakfı başkanı Şefik Uyar ise konuşmasında, ‘bu toprakların bu şehrin yetiştirdiği vefalı kardeşimizin gelişleri bizleri mutlu etmiştir. Güney Eğitim Vakfı olarak ben ve yönetim kurulu üyeleri, Dr. Ender Çolakoğlu’na ziyaretinden dolayı memnuniyetimizi belirtir başarılar dileriz ”dedi.
Konuşmaların ardından ziyaret karşılıklı sohbet ortamında devam etti.

6 1 5 4 3 2

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.