Düz Bayan Saç Modelleri

Her bayanın güzelliğini stili yansıtan bir saç modeli vardır, kimisi dalgalı saçlı kimisi kıvırcık, kimisi da düz saça sahip.

Bu yıl saç modelleri düz saç modelleri en iddialı haliyle özle günlerde, davetlerde, partilerde, ofiste tercih edebileceğiniz bir model. İster kısa ister uzun düz saçın havası bir başka…

ma özellikle orta boy ve uzun saçlı bayanlarda ayrı bir havalı bir görünüm sergiliyor. Kısa saçlarda katlı ve küt saç modelleri bu yılın en eğilim modelleri arasında…  Düz saç modellerin hiç kastız ve düz kesimli saç stillide çok dikkat çekiyor. Her saç kesimine yakışan düz saçlar bu sezonda iddiasını koruyor.  Gerçekten can alıcı bir görüntüye güzelliğe sahip düz saçlar. Bir bayanın kıyafeti ne kadar şık olursa olsun saçlarıyla bütünleşmedikçe anlam kazanmaz. Bir düz saç serüvenidir gidiyor dalgalı, kıvırcık saçlılar presle düzleştirme eğilimindeler. Erkekler genelde düz ve uzun saçları sever unutmayın hatunlar 😉 Bir kadının olmazsa olmazı olan saçlarıyla güzelliğini tamamlıyorlar. Düz saç modelleri dökümlü ya da dökümüz ipeksi görünümüyle her zaman kendisini beğendirir.  Yarım toplu saç modelleri de çok hoş duruyor düz saçlı bayanlarda.  Düz atkuyruğu modelleri de en çok tercih ettiği modeller arasında… Düz saçlı bayanlar serbest bırakıp rahatlıkla dışarıya çıkabilir zahmetsiz bir saç modelidir. Bakımının düzenli yapılması şart. Daha çabuk kırılan bir yapıya sahiptir düz saçlar.