Uganda’ya iş gezisi düzenleyen İTSO Bakanlık düzeyinde ağırlandı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Heyeti Uganda’da bakanlık düzeyinde iş görüşmelerinde bulundu. İTSO Heyeti ve ABİGEM’den İrem Akıncı’nın koordine ettiği ve İdil Teoman ile birlikte yürüttüğü Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, üye ve yöneticilerinin de katıldığı karma sektör Uganda seyahatinin iki ülke arasındaki ticari ve kültürel ilişkilerin güçlendirilmesi açısından son derece verimli geçtiği ifade edildi.

IMG_4770

İTSO Heyetinin Uganda’ya düzenlediği iş gezisi ve ikili görüşmeler Uganda Ulusal görsel medyasında da geniş yer buldu. Heyetin Uganda gezisinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan vekili Çağrı Belibağlı, İTSO Muhasip üye Özcan Aslan, İTSO yönetim kurulu üyesi Gassan Kuran İTSO Meclis üyesi Fuat Keser, başta olmak üzere Antakya Ticaret Odasından da katılımlar oldu. Uganda’nın başkenti Kampala’da bakanlık düzeyinde ağırlandıklarını belirten İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, gezinin iki ülke arasındaki ticari ve kültürel ilişkileri açısından son derece verimli geçtiğini belirterek, “Uganda özellikle yer altı ve yer üstü kaynakları ile potansiyeli yüksek bir ülke, verimli tarım arazileri, kakao, kahve başta olmak üzere eşitli ürünlerin ithalat ve ihracatının yapılabileceği potansiyeli yüksek Her türlü yatırımcıya açık olan bir ülke” şeklinde konuştu. Uganda ziyaretinde İTSO Başkanı Yılmaz ile Uganda heyeti birbirlerine karşılıklı plaket takdim ettiler. Uganda gezisini koordine eden ABİGEM yetkilisi İrem Akıncı ise, 2015 yılı başında Uganda’ya yeni bir iş gezisi daha düzenleyeceklerini belirterek, gitmek isteyen iş adamları veya yatırımcıların İTSO ABİGEM bürosuna baş vurmaları halinde taleplerin değerlendirileceğini ifade etti.

IMG_5035 IMG_4768 IMG_4753 IMG_5034 IMG_4776 IMG_4771 IMG_4770 IMG_5036 IMG_5038 IMG_5041 IMG_5061 IMG_5065

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.