Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan İskenderun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan ve çalışma arkadaşları İskenderun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’na (İSMO)ziyaret ederek oda başkanı Alaattin Özbülbül ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldiler.

20141212_140259
Oda başkanı Alaattin Özbülbül “Hoş geldiniz.Bu zorlu maratonda ben sizlerin başarılı olmanızı diliyorum. Bizler sizleri dinleyeceğiz “ diyerek sözü aday adayı Mustafa Kamil Turan’a verdi.

Sözlerine kendilerini kabul ettiği için oda başkanına teşekkür ederek başlayan Mustafa Kamil Turan ;
“2015 Milletvekilliği seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Hatay Milletvekilliğine aday adayıyım. Önümüzdeki günlerde diğer aday adayları da sizleri ziyaret edebilirler. Bizim hedefimiz CHP’ni 2015 seçimlerinde tek başına iktidar yapmak.Bu yolda tüm aday adaylarının çalışmalarında amaç CHP bayrağını en üst noktaya getirmektir. “ dedi.

Ülke olarak toplumsal barışa en ihtiyacımız olduğu bir dönemde olduğumuzu vurgulayan Mustafa Kamil Turan Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etmeyi bu nedenle çok önemsediklerini söyledi. “Bizler görüşlerimizi paylaşırken sizlerin sıkıntılarını da öğrenmek için buradayız” dedi. Ülkemizin zor ekonomik koşullardan geçtiğini dünya piyasalarında ki petrol fiyatlarındaki düşüşün ve dövizdeki artışın 2015 yılında ülke ekonomisini olumsuz yönde etkileyeceğini belirtti.

“Geçmişte yaşanan küresel kriz her ne kadar bize hiç dokunmadı denilse de gerçekte esnafın ve iş adamlarının nabzını en iyi sizler muhasebeciler ve mali müşavirler tutarsınız. Tablonun çok ta parlak olmadığını en iyi sizler bilirsiniz” dedi.

Oda yöneticilerin sorularını da yanıtlayan Turan, milletvekili olması halinde sadece Ankara’da olmayacağını, kendi bölgesinde, halkın arasında ve he zaman ulaşılabilir bir milletvekili olacağını söyledi.

Bir soru üzerine de “ Cumhurbaşkanı ve Başbakanın sürekli dile getirdiği AKP’nin hedefi nasıl 2023 ise, bizim hedefimiz de 2019’tur. Mustafa Kemal 19 Mayıs 1919’da Samsuna ayak basarak milli mücadeleyi başlatmıştır. Cumhuriyetin kuruluş temeli o gün atılmıştır” dedi. “2019 yılında da Cumhurbaşkanlığı, Milletvekilliği ve Belediye başkanlığı seçimleri aynı zamanda yapılacaktır. Bu seçimleri alarak Cumhuriyeti tekrar kuracağız. 5 yıllık bir çalışmayla bunu yapabileceğimize inanıyorum.

Unutulmasın ki sol başkaldırıdır, direniştir, dayanışmadır biz böyle öğrendik” diye konuştu. Partilerin demokrasi dışında kalan hiçbir eylemi ve uygulamayı onaylamasının mümkün olmadığını, yasama, yürütme ve yargının ayrı ayrı ve bir birinden bağımsız olmasının önemini vurguladı. Bugün ki iktidara olan tepkinin bunları tek organ haline getirme çabasında olduğunun görülmesinden kaynaklandığını söyledi. Başka bir soru üzerine de Cumhurbaşkanlığı sarayı örneğini vererek kaynakların doğru kullanılması halinde her türlü hizmetin yapılabileceği ve ülkenin refahının arttırabileceğini CHP’nin ekonomik programlarının ve kadrolarının buna hazır olduğunu belirtti.

Bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İSMO Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Özbülbül, CHP Milletvekili Aday Adayı M. Kamil Turan ve çalışma arkadaşlarına başarılar diledi.

20141212_141604 20141212_141110 20141212_141041 20141212_140259

Önceki İçerikKaty Perry’nin Güzellik Sırrı
Sonraki İçerikDr. Ender Çolakoğlu Piri Reis Mahallesinde coşku ile karşılandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.