Türkiye büyük erkekler boks şampiyonası İskenderun’da başlıyor

TÜRKİYE BOKS ŞAMPİYONASI İSKENDERUN’DA YAPILACAK

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Türkiye Büyük erkekler ferdi boks şampiyonasının İskenderun’da yapılacağını belirtti.

IMG_3487-001
Seyfi Dingil Türkiye Boks Federasyonu Hatay İl temsilcisi Nuri Erdener ile düzenlediği basın toplantısında, İskenderun’un büyük bir organizasyona hazırlandığını söyledi.

İskenderun’un bu organizasyon ile adını bir kez daha tüm Türkiye’ye duyuracağını belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”İskenderun’un adını tüm Türkiye’ye göreve gelir gelmez düzenlediğimiz çeşitli organizasyonlarla duyurmuştur. Şimdi bir ilke daha ev sahipliği yapıyoruz. Türkiye’de ilk defa bir ilçede Türkiye ferdi büyükler boks şampiyonası yapılacak. Bu bizim için büyük bir mutluluk. Spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam edeceğiz.”dedi.

Başkan Seyfi Dingil, şampiyonaya tüm bölge halkının davetli olduğunu belirterek,”İskenderun’umuza yakışır bir sahipliği için elimizden geleni yapacağız. Tüm bölge halkının bu şampiyonaya büyük bir ilgi göstereceğine inanıyoruz. Bir İskenderun’umuz var ve buraya gelen her insanın mutlu ayrılabilmesi için elimizden geleni yapacağız. Şimdiden emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür eder, herkese sağlıklı ve keyifli bir şampiyona diliyorum. Tüm İskenderunluları boks heyecanını yaşamaya davet ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Türkiye Boks Federasyonu Hatay İl temsilcisi Nuri Erdener ise spora ve sporcuya desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ederek,”Şampiyona 22-27 Aralık 2014 tarihleri arasında İskenderun’da ilk kez tertiplenecek. Program 22 Aralık Pazartesi saat 13:00’da kortej yürüyüşü ile başlayacak. Nezaket ziyaretlerinin ardından 23 Aralık Salı günü kapalı spor salonunda saat 15:00’da gonk vuruşu ile boks şampiyonası başlayacak. Turnuva 27 Aralık saat 16:00’da final müsabakası ile son bulacak. Şampiyonaya yüzlerce sporcu katılacak.” diye konuştu.

IMG_3563 IMG_3511 IMG_3508 IMG_3548 IMG_3543 IMG_3493 IMG_3487-001 IMG_3534 IMG_3531

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.