Başkanı Seyfi Dingil fen laboratuar’ının açılışına katıldı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Doktor Gani Bahadırlı ortaokulunda merhum Kemal Çalışkan adına yaptırılan fen laboratuarının açılışına katıldı.

DSC_0094
Düzenlenen açılışa İskenderun İlçe Milli Eğitim şube müdürü Eray Sarı, okul Müdürü, öğretmenleri, Çalışkan’ın eşi Neslihan Çalışkan ve aile yakınları, okul aile birliği, veliler ile öğrencilerde katıldı.

Düzenlenen açılış öncesinde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, laboratuarın öğrenciler için hayırlara ve daha nice başarılara vesile olmasını diledi.

Başkan Seyfi Dingil konuşmasında, eğitim ve öğretimin önemine değinerek,”Belediye olarak eğitime elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bu konuda birçok okulun sınıfın tadilatını yaptırdık.

Öğrencilerimize kırtasiye yardımında bulunduk. Etkinliklere katılıyoruz. İyi bir gelecek ancak eğitimli insanlarla olur. Merhum Kemal Çalışkan abimizi rahmetle anıyorum. Bu anlamlı açılış bizleri mutlu etti. Bu fen laboratuarında inanıyorum başarılı çalışmalar yapılacaktır. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından fen laboratuarın açılışı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,İbrahim Gül,Merhum Çalışkan’ın eşi Neslihan Çalışkan tarafından yapıldı.

Ardından davetlilere laboratuar hakkında bilgiler verildi.

DSC_0155 DSC_0114 DSC_0111 DSC_0152 DSC_0147 DSC_0094 DSC_0143 DSC_0133

Önceki İçerikYavru Lepistes Bakımı Nasıl Yapılır?
Sonraki İçerikArsuz Belediyesi kent konseyine kavuşuyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.