CHP Hatay Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan Belen ilçe teşkilatını ziyaret etti

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan ve çalışma arkadaşları Belen ilçe teşkilatını ziyaret ederek ilçe başkanı Fevzi Yüksel yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili ile bir araya geldiler.

IMG_3198

Cumhuriyet Halk Partisi Belen ilçe başkanı Fevzi Yüksel “Demokratik yollarla İktidardan ülkemizi kurtarmak ve artık yeter demek durumundayız. 2015 genel seçimlerinin öneminin bilincindeyiz. 21.yüzyılda Osmanlıca dayatması ile karşı karşıyayız. İnsanlarımız aç ve işsizken, gençlerimiz intihar ederken, aileler perişanken sorunları çözmesi gereken kişiler Osmanlıca derdindeler. Bugün bir hava,su kadar Cumhuriyet Halk Partisi’ne ,ilkelerine,düşüncelerine ihtiyaç var.

2015 seçimlerine Belen Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatı her kademesiyle hazırdır.En büyük oy artışı da Belende yaşanacaktır.Değerli Milletvekili aday adayımız Mustafa Kamil Turan partimize katkı vermek için ve Hatay’da daha iyi bir konuma getirmek için partimiz ve ülkemiz adına bir yola çıktı.Bu çıktığı yolda Belen CHP teşkilatları olarak başarı diliyoruz.Hep beraber partimizi Hatay’da ve Türkiye’de birinci parti yapacağız. Kendisine de hayırlı olsun diyorum ve sözü kendisine bırakıyorum” dedi.

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan sözlerine;

“Belen’de yine aile ocağındayım. Belen’de zor şartlarda siyaset yapıyorsunuz. Bizleri gururlandırıyorsunuz. Bizler için Belen’in yeri hep farklıdır” diyerek sözlerine başladı ve kısaca kendini tanıttı.

AKP’yi Ak-saray ve yolsuzluklardan dolayı eleştirdi .”Halkın sırtından saltanat sürmenin izahı ve kabulü olamaz. %33 oyla iktidara geldiler rant şirketi oldular “ dedi. Sözlerine “peki neden AKP’yi deviremiyoruz?“ diyerek devam eden Mustafa Kamil Turan geçmişte Ecevit’in adını dağa taşa yazdırtan kadroların olduğunu maalesef Kılıçdaroğlu’nda aynı şeyi yapamadıklarını söyledi. Parti içinde ötekileştirme olmaması gerektiğini söyledi. Partide aday adayı bolluğunun partinin zenginliği olduğunu diğer aday adaylarının çalışmasının partiyi yücelttiğini söyledi.

Diğer aday adayları ile birlikte çalışan içinde “hepsi başımızın tacıdır” dedi. “Kardeş olduğumuzu unutmamalıyız” diyen Turan “Benim için muhalefet partisinin milletvekili olmaktansa CHP iktidarında sıradan bir parti üyesi olmak daha onur vericidir. Önemli olan partinin başarısıdır. Şevkle, huzurla, dayanışma içinde çalışmalıyız” dedi. “2015 seçimlerinde inşallah CHP iktidarını göreceğiz “diyen Turan “AKP’nin hedefi 2023 tür. Bizim hedefimizse 2019 tur” dedi. ” Mustafa Kemal’in 19 Mayıs 1919 da Samsuna ayak basarak milli mücadeleyi başlattığını bunun 100’ncü yılı olan 2019 yılında Cumhurbaşkanlığı,Milletvekilliği ve Belediye Başkanlığı seçimlerinin yapılacağını o seçimleri alarak Cumhuriyeti tekrar kuracaklarını söyledi. 5 yıllık bir çalışmayla bunun yapabileceklerini sözlerine ekleyen Mustafa Kamil Turan “kırgınlık,küskünlük niye? Sol başkaldırıdır,direniştir,dayanışmadır biz böyle öğrendik” dedi.Belen ilçe Başkanına teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Partililerin soruları üzerine Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel Belen teşkilatı olarak önseçim istediklerini ve ön seçim sonucunda çıkacak yapının partiyi daha başarılı kılacağına inandıklarını söyledi.

Soruları cevaplayan Turan da parti içi demokrasinin önemli olduğunu önseçiminde bunlardan bir tanesi olduğunu, mahalle sorumlularının dahi önseçimle belirlenmesi gerektiğine inandıklarını mahallelerde sokak sokak çalışmalar yapılmasının önemli olduğunu ve buradan çıkacak tüm çalışmalarında genel merkezin politikalarını belirlemesi gerektiğini söyledi. Kendisinin İskenderun’u olduğu kadar Belen’i,Arsuz’u,Payas’ı,Dörtyol’u ve Erzin’i iyi tanıdığını, her zaman ulaşılabilen bir siyasetçi olduğunu ve milletvekili olması halinde de bunun değişmeyeceğini,aday adaylığı açıklamasındaki konuşmasının her zaman arkasında olduğunu söyledi.

Yaşantısında insanın ve dostluğun önemli olduğunu partide dostluk ve kardeşlik ortamını güçlendireceğini söyleyen Mustafa Kamil Turan “bana bir destek noktası verin dünyayı ayağa kaldırayım” sözünü tekrarladı ve Belen ilçe örgütünden bu desteği istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Erzin ilçe başkanı Fevzi Yüksel Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan’a çalışmalarında başarılar diledi.

IMG_3293 IMG_3198 IMG_3201 IMG_3290 IMG_3228 IMG_3218

Önceki İçerikErdemir Grubu’naTürkiye’nin ilk çelik Ar-Ge’si Merkezi Belgesi verildi
Sonraki İçerikİlçe Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.