2015 Kış Makyaj Modası

Yaz mevsiminin cıvıl cıvıl renklerini sonbaharda da devam ettirmeye ne dersiniz?  Daha önceki senelerde, yaz mevsiminin renklerinden soyunup sonbaharın sıcak renklerine bürünürken 2014 kışında yaz mevsiminin etkisi devam edecek.

Eyeliner önceki senelerde olduğu gibi 2014 yılı kış modasında da oldukça ön planda. Fakat daha keskin, belirgin hatlarla karşımıza çıkacak. Bizler genel olarak siyah eyeliner tercih etsek de renkli özellikle mavi eyeliner sezonu etkisi altına alan renklerdendir.
Bu sezon bayanlar rengârenk farlarla ağırlıklı olarak mavi, mor ve pembe tonları ile sonbaharın çiçekleri haline gelecek. Bakır ve kahve tonları da sonbaharı temsil ettiğinden dikkati gözlerde toplayacak.   Tabi ki unutulmaması gereken romantik bakışların prensesi kirpikler; daha uzun daha yoğun görünüm göz kalemleri ile tamamlanarak sezonun trendleri arasına girmiştir.

Genel olarak bir toparlama gerekirse 2014 sezonunda karma makyaj türü göz önünde olacak. Yazın etkisi renkli farlar ile sürdürülürken naturel diye ifade ettiğimiz doğal makyaj baskınlığını ortaya koyarak dudaklarda sıcak böğürtlen, bordo ve kırmızı tonları ile bütünleşerek kış ayının güneşi olmanızı sağlayacak.

Ama şu unutulmamalıdır ki makyaj yapmak gözlerinizi, dudaklarınızı, yanaklarınızı tamamen aynı anda boyamak değildir. Yoğun göz makyajı yapıldığında dudaklarda ten rengi yoğunluğu hissedilmeli. Naturel göz makyajında ise dikkat dudaklarda toplanmalıdır. Doğru makyaj güzelliğin altın kuralıdır.

Önceki İçerikElma Kabuğunun Cilde Faydaları
Sonraki İçerikYavru Lepistes Bakımı Nasıl Yapılır?