Arsuz belediyesinden yol açma çalışmaları

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçede başlatılan ve hız kesmeden devam eden yol açma, onarım ve çevre yolu düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

gözcüler (4)
Yerleşim alanlarının büyümesine paralel olarak, yeni yollara ihtiyaç duyulması üzerine başlatılan çalışma kapsamında Akçalı Mezbahanesi civarı, Arpaçiftlik, Höyük ve Gözcüler Mahallelerindeki çalışmaları inceleyen Başkan Culha’ya belediye başkan yardımcıları Ali Yavuz ve Sedat Deveci, Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı ile bazı belediye meclis üyeleri eşlik etti.

İmar terki yapılan yolların açılmasına devam ettiklerini söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Belediyemizin çalışmaları arasında bulunan ve Fen İşleri Müdürlüğümüzün yürüttüğü yol çalışmalarını önemsiyoruz. Bu yollar kentin çehresini değiştireceği gibi, ilçemizin de gelişmesi, yerleşim alanlarının yayılımı ve ulaşım rahatlığı için çok önemli. Daha öncede Karaağaç ve Beyköy mahallelerimizde yeni yol açma çalışmaları gerçekleştirmiştik. Akçalı, Arpaçiftlik, Höyük ve Gözcüler Mahallelerindeki çalışmaların tamamlanmasının ardından, ekiplerimiz Çetillik Mahallesi’ne geçecek ve yeni yol açma, onarım çalışmalarımız planlanan program dâhilinde devam edecek” dedi.

yol yol (6) gözcüler (4)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.