2015 Bayan Dolgu Topuk Bot Modelleri

Geçmişi 1970 yıllarına dayanan ve geçen yıl bayanlar tarafından çok beğenilen dolgu topuk botlar bu sene de moda olmaya devam ediyor. Bilhassa kısa boylu ve ince topuk giyemeyen bayanların tercih ettiği dolgu topuklu botlar, özellikle spor giyinmeyi seven ve yürüyerek uzun yol mesafesi kat etmek zorunda olan bayanlarında gözdesi diyebiliriz.

Dolgu topuk botların çeşitleri bu sene çok farklı şekillerde tasarlanmış. Boyları genellikle uzun, dizüstü olan dolgu topuk botların bu dönem çoğunlukla püsküllü olan, cırtcırtlı olan, katlanan kürk yaka modelli olan, bağcıklı, fermuarlı olan farklı modellerini de göreceksiniz.

Deri, süet, nubuk, rugan, keten, suni deri gibi malzemeler ile hazırlanmış dolgu topuklu botların, leopar desenli, vizyon, dore, gümüş, siyah, füme, saks mavi, beyaz, yeşil, lacivert, bordo, pembe yani hemen hemen her rengine, her çeşidine rastlamanız mümkün.

Bu sene ki botlar arasında, minyon tipli bayanları mutlu edecek türde hazırlanmış bir model var ki o da; gizli dolgu topuk botlar. Bu botlar dıştan bakıldığında topuksuz, düz, ince tabanlı bot gibi görünürken, giyildiği zaman boyu olduğundan uzun gösterebiliyor. Bu tür esrarengiz botlarda bu senenin modaları arasında yerini alıyor.

Son zamanlar da moda olan ve bayanların beğenerek giydikleri çorap türü tayt, ligralı pantolon, skinny jeans pantolon veya mini etekler ile kombin edeceğiniz bu dolgu topuk botlar ile daha cool ve şık bir görünüş yakalaya bilirsiniz.

Önceki İçerikBayan Dizüstü Çorap Modelleri
Sonraki İçerikBayan Eşarp Modelleri