Modern Bayan Saç Kesim Modelleri

Saç kesim şekli sizin tarzınızı ortaya koyar. Her türlü saç kesimi olabilir ama burada önemli olan size en uygun modernliği yakalayabilmektir. Saç kesiminde diğer önemli nokta ise saçınızın özelliklerine ve yüz şeklinize göre kesim yapılması. Her yüz tipine aynı kesim ve aynı model gitmemektedir. Burada size eski modellerden kurtulup hem yüz şeklinize uyacak hem de sizi daha modern bir bayan gösterebilecek kesim modellerini anlatacağız.

Eğer saçlarınız ince telli ise saçlarınızı uzatmamaya çalışın. Saçlarınızı uzattıkça saçlarınız daha da ince zayıf gözükecektir. Sizde saç tellerinizin ince olduğunu düşünüyorsanız daha çok katlı kesim modellerini tercih etmelisiniz.

Eğer saçlarınız gür ve sık ise saçlarınızı kısa ve katlı kestirmemelisiniz. Katlı kesim sizde saçlarınızı çok kabarık gösterecektir. Sizin saçlarınız gür olduğu için saçlarınızı uzatmanız sizi daha modern gösterecektir.
Yüz tipiniz geniş ise siz arkası kısa önü uzun saç kesim modelini tercih etmelisiniz. Yüzünüzün geniş olduğunu kapatacak sizi çok şık gösterecektir. Oval yüze sahip olan bayanlar için genelde her kesim model yakışacaktır. Uzun yüzlü bayanlar için kahkül tercihi doğru bir karar olacaktır. Bu model sizin daha modern hatlara sahip olmanıza yardımcı olacak ve yüzünüzün uzunluğunu gizleyecektir.

Eğer yuvarlak bir yüze sahipseniz siz çok uzun olmayan kesimleri tercih etmelisiniz. Bu kesime ek olarak kat attırmanızda sizi modernliğe kavuşturacaktır.