CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu ”Birlik olacağız, hep birlikte omuz omuza çalışacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu partisinin Samandağ İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

1
Seçim çalışmaları kapsamında, yapılacak olan genel seçimler öncesinde CHP’ nin ilçe teşkilatlarını ziyaret eden milletvekili aday adayı Dr. Ender Çolakoğlu, parti teşkilatı ve partililer tarafından büyük ilgi gördü.
Dr. Ender Çolakoğlu’nu, CHP Samandağ İlçe Teşkilat Başkanı İbrahim Aydoğan , yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda partili coşkuyla karşıladı.

CHP Samandağ İlçe Teşkilatı’nda gerçekleştirilen programda Çolakoğlu kendisini tanıttı.

Kendisini tanıtan milletvekili aday adayı Çolakoğlu, ”Yıpranmış, yozlaşmış, yolsuzluk ve israf bataklığına saplanmış, halkından kopmuş olan AKP iktidarına karşı demokratik yollardan mücadele etmek için”, CHP ‘den aday adayı olduğunu söyledi.

CHP Samandağ İlçe Teşkilatına yaptığı ziyarette konuşan Çolakoğlu; “Biz bu güzel ülkenin sınırları içinde sonsuza dek, hep birlikte varlık içinde, birlik içinde, özgür biçimde yaşamak istiyoruz. Siyaseti de bu amaca ulaşmak için yapıyoruz. AKP Yolsuzluk-Yoksulluk-Yasakları yok edeceği söylemi ile iş başına geldi.

Geldiğimiz duruma bakın ki yok etmeyi bırakın, yoksulluk aldı başını gidiyor. Ülke nüfusunun yarısı yoksulluk ve açlık sınırının altında yaşam mücadelesi veriyor. Ülkenin gençleri işsiz, halk yarınından endişe ederken halkın parasıyla bin odalı sarayların yapımını anlamakta zorlanıyoruz.

Ülke çok kötü yönetiliyor. Ülkenin sorunları çığ gibi büyüyor. Çağdaş, ilerici, aydın insanların bu şekilde yönetilen bir ülkede mutlu olmaları mümkün değildir. Cumhuriyet Halk Partisinde siyaset yapmamızın en büyük nedenlerinden biri budur. Bu ülkeyi AKP karabasanından kurtarmak hepimizin ortak arzusu ve istediğidir.

”Birlik olacağız, hep birlikte omuz omuza çalışacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi seçmeninde, yılgınlık, kızgınlık, endişe, kaygı gibi olumsuz duyguların olduğuna inanmıyorum. Partimizde hiçbir zaman umutsuzluğa yer yoktur. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin kurucu partisidir. Bu ülkeyi zor günlerden alıp aydınlığa taşıyan bir partidir. Bunu daha önce yapmıştır, bugünde yapacak gücü vardır. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Yeter ki biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak geçmişte yaşadığımız kırgınlıkları, kızgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakıp hep birlikte omuz omuza bir olalım. Bireysel politika üretmek yerine Cumhuriyet Halk Patisi kurumsal kimliğine gücüne ve siyasetine inanalım. Biz hep birlikte olursak, ben değil biz dersek, gücümüzün farkında olarak hedefimize hep birlikte kilitlenirsek inanıyorum ki iktidara ulaşırız. Hep beraber, birlik içinde çalışmalıyız.

Samandağ, partimizin Türkiye’de yüksek oy aldığı ilçelerden bir tanesidir. Bilinmelidir ki bizlerin denizde bir tek damlayı bile feda edebilecek lüksümüz yoktur. Gücümüzü, enerjimizi oy oranımızı daha da arttırmak için harcamalıyız. Partiye gönül vermiş, ülkenin kötü yönetiminden uzanmış, ekmeğin aşın peşinde koşan, işçinin emekçinin hakkını koruyan, demokratik ve özgürlükten yana olan tüm insanların omuz omuza vererek, partimizi iktidarla buluşturup hep birlikte iktidara yürümeliyiz. Başka çaremiz yoktur. Hiç kimsenin bir birine küsme lüksü de yoktur.

Dış politikada tam anlamı ile yalnızlaştığımız bir dönemi yaşıyoruz. Komşularımızla ve Avrupa ile sorunlu hale geldiğimiz bir gerçektir. Dünya ve bölge sorunlarının çözümünde görüşümüzün alınmadığı ya da göz ardı edildiğimiz bir süreci yaşıyoruz.

Ülkede toplumun kamplaştırıldığı, ayrıştırıldığı, ötekileştirildiği, benden olmayanlar anlayışının her alanda sürdürüldüğü gözlenmektedir. AKP her zaman olduğu gibi 2015 seçimlerine giderken bu ayrışma ve gerginlikten nemalanmaya çalışmaktadır. Bugün kadınla erkeğin eşit olmadığı konuşuluyor, insanımızın etnik ve inanç değerleri siyasete malzeme yapılıyor. Bu durumu son derece tehlikeli buluyoruz.

Esnaf, işçi, emekli, memur ve öğrencinin durumu maalesef gün geçtikçe kötüleşmektedir. Ülkenin İç politikası, dış politikası, ekonomisi, eğitimi iflas etmiş durumdadır. Özgürlüklerimizin kazanımlarımızın makul şüphe adı altında sistematik bir şekilde kısıtlandığı görülmektedir. Cumhuriyet Halk Partisinin bugüne kadar ki özgürlükçü kazanımlarının üzerine sistematik bir şekilde gidilmekte, bu durum sayıları her geçen gün artarak insanlarımıza endişe vermektedir. Bizler Cumhuriyet Halk Partisinin neferleri olarak buna izin vermeyeceğiz.

Ben, Cumhuriyet Halk Partisinde göreve talip olurken tüm Hatay’ın birlik ve dirlik içinde, örgütlü bir şekilde, el ele, omuz omuza partimizi iktidara getireceğinden emin olduğumu sizlerle paylaşmak isterim. Örgütün gücüne inanıyorum.

2015 seçimleri Türkiye’ye CHP iktidarını getirecektir. CHP iktidarında demokrasi, özgürlük ve eşitlik değerleri; ülkenin her yanına yayılacak, bilim ve akla dayalı çağdaş yönetim anlayışı ile ülke sorunları çözülecektir. Türkiye ile birlikte bölgemiz de barış ve huzura kavuşacaktır. CHP kadroları iş başına gelmelidir, gelecektir. Ben merkezi atamadan değil önseçimden yana olduğumu belirtmek istiyorum. Hepinize iktidar yolunda hep beraber çalışmak umuduyla sevgi ve saygılarımı sunuyor çok teşekkür ediyorum’ ‘Dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Samandağ İlçe Teşkilat Başkanı İbrahim Aydoğan ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu’na ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek başarılar dilediler.

5 4 3 2 1

Önceki İçerikNazım Culha Şebeke, artık pansuman tedavisi kaldırmıyor
Sonraki İçerikMotorlu Taşıt Sürücüleri Sınavı Yapılacak Okullar