Türkiye Aile ve Sosyal İşler Federasyonu (TASİF) ‘den İskenderun Belediyesine Ziyaret

İskenderun Belediye Başkan Vekili Hıdır Güneş, sivil toplum kuruluşlarına belediye olarak her zaman önem verdiklerini belirtti.

Screenshot_1
Türkiye Aile ve Sosyal İşler Federasyonu Bekir Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Belediye Başkan Vekili Hıdır Güneş’i makamında ziyaret etti.

Güneş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ,” Türkiye Aile ve Sosyal İşler Federasyonu’nun çalışmalarında başarılar diliyorum. Aile gibi toplumun temel taşı olan sosyal işlerle ilgilenmeniz son derece önemli. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hepimizin sahip çıkması gerekir. Bu tür faydalı işlerin devamını diliyor, sizleri kutluyorum” dedi.

Türkiye Aile ve Sosyal İşler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Ayaz ise, hedeflerinin daha yaşanılabilir bir Dünya bırakmak olduğunu belirterek,”TASİF olarak Sosyal, ekonomik ve kültürel alanda ülkemizin değişen ve gelişen yönünü yansıtmaya çalışacağız. Bu yolda bir olacağız, birlikte olacağız. Bu vesile ile din, dil, ırk gözetmeksizin herkese eşit mesafede olacağız. Bizler gönüllü insanlarız.” şeklinde konuştu.

Screenshot_2 Screenshot_1