Ak Partinin 5. olağan kongresinde 2.listeyi çıkartarak aday olan Mehmet Kesik’in açıklamaları

30 Kasım 2014 Pazar günü gerçekleştirmiş olduğumuz ve benimde ilçe başkan adayı olduğum Ak Parti İskenderun 5. Olağan kongresinin öncelikle İskenderun’ umuza ve milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

1459717_10152005232528958_864044990_n(1)

Hizmet bayrağını taşımaya devam eden Vedat TOSUN kardeşimize ve ekibine de başarılar diliyorum.bundan sonraki çalışmalarında sonuna kadar arkadaşlarımızla birlikte yanında olacağımızı ve her konuda kendilerine destekte bunacağımızı belirtmek istiyorum.

Seçim neticesinde 120 delege bize teveccüh göstermiş olup yaklaşık 70 delege ise oy kullanmaya gelmemiştir.bu seçim neticesinin teşkilat yöneticilerimiz tarafından çok iyi algılanması ve analiz edilmesi gerekmektedir. Bize oyunu veren ve kongreye gelmeyerek tepkisini gösteren delege arkadaşlarımızın oylarının takipçisi olmaya devam edeceğiz.

2006 yılından beri bu davanın içerisinde koşan birisiyim. Partimin en alt kademesinden İlçe Başkan Yardımcılığına kadar her kademesinde yer aldım. Nihayetinde partimizin her kademesi şahsım için bir onur ve şeref vesilesi olmuştur. Bundan sonrada herhangi bir görevim olmasa bile teşkilatımızın emrinde bir nefer gibi çalışmaya durmadan, yorulmadan ve bıkmadan devam edeceğiz.

Milletvekilimizle ,belediye başkanımızla, meclis üyelerimizle ve partimizin tüm kademelerindeki dava arkadaşlarımızla partimizi İskenderun’da zirveye taşıyacağımıza inancımız tamdır. 2015 genel seçimlerinde ise anayasayı değiştirecek çoğunluğu yakalamakta İskenderun olarak üzerimize düşeni sonuna kadar yaparak maksimum sayıda Hatay dan milletvekili çıkması noktasında gayret sarfedeceğiz.

İnanıyorum ki bu seçimin mağlubu olmamıştır, tek galibi vardır oda Ak Parti olmuştur. Bu kongre eksikliklerimizin görüldüğü , siyasi körlüklerin ortadan kalktığı ve daha da canlandığımız bir kongre olmuştur.

Özellikle zikretmem gerekir ki bu seçim kırgınlıkların, küskünlüklerin, parçalanmışlığın yaşandığı bir seçim asla olmamıştır. tam aksine birlik ve beraberliğimizin fazlasıyla ziyadeleştiği,küskünlüklerin, kırgınlıkların sona erdiği, daha büyüdüğümüz, BİR OLDUĞUMUZ, İRİ OLDUĞUMUZ, DAHA DA DİRİ OLDUĞUMUZ bir seçim olmuştur.

Katılımlarıyla onurlandığımız Kongremizde desteğini aldığım ve alamadığım tüm delege arkadaşlarıma teşekkür eder , bu hizmet bayrağını taşımaya devam eden Vedat TOSUN kardesimize ve ekibine tekrardan başarılar dilerim.

MEHMET KESİK
İnşaat Mühendisi
AK Parti İskenderun İlçe Başkan Adayı