Bayan Yüzük Modelleri

Kolyeler, bilezikler, küpeler derken birçok moda ikonununda gözdesi olan yüzükler tasarımcılar tarafından unutulmamış tabıkı. 2015 sezonunda, büyük, rengârenk yüzükleri pek göremeyeceğiz. Bu yıl yüzüklerde zarifliğin ve duruluğun yılı. Bu yıl büyük şaşaalı, birbirinden renkli yüzükler yerine, sade gümüş ya da altın sarısı renklerde bir parmağınızı değil tüm parmaklarınızı kaplayabilecek şekilde üretilmiş yüzükler vitrinlerde görebilirsiniz. Ve geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda parmak ucu yüzükleri gündemde olacak. Gündüz giyiminde sarı metal gibi birden çok yüzüğü bir arada kullanabilecek, gece gezmelerinizde de birden fazla parmağı kaplayan yüzüklerden vazgeçemeyeceksiniz. Normal yüzüklere alternatif olarak üretilen bu yüzükleri, farklı desen ve renkte ojelerle de kullanarak, ellerinize zarif bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Yeni sezonun yeni dizilerinde de birçok oyuncunun parmağında görebileceğiniz bu yüzükler,  2015 sezonunda birçok bayanın moda trend olacak. Farklılığı seven hanımlar içinde eklem yüzükleri sezonda çok konuşulacak isimlerden. Tüm parmaklarda eklem yüzüklerini kullanabilir, bilezik, küpe gibi aksesuarlarla da kombinleyebilirsiniz. Son yıllarda da normal boyuttaki yüzüklere, rakip olarak piyasaya sürülen midi yüzükler, başta Rihanna olmak üzere birçok ünlünün de vazgeçemediği trendler arasında. Parmağın ilk boğumu yada ikinci boğumu arasına takılan bu yüzük modelini farklı renklerde yüzüklerle kombinlememenizi öneririz. Örneğin parmağınızda altın bir yüzük var ise midi yüzüğünüzün de altın olmasına özen göstermelisiniz.

2015 yılında pırlanta yüzüklerde de pembenin hâkimiyetini göreceğiz. Pırlantadaki bu pembe taşlar bayanların parmağında ayrı bir şıklık oluştururken, aynı zamanda enerjinin ve kendine güvenin simgesini oluşturacak.