Bayan Bileklik Modelleri

2014-2015 sonbahar kış modasında tüy ve kürk detaylı kıyafetler modayken moda renkler ise neon, metalik ve pastel tonları. Podyumlardan edindiğimiz izlenimlere göre ise 2015 ilkbahar yazında çiçek desenli her şey moda olacak buna takılarda dahil. Bilekliklerin birkaç tanesini aynı anda kullanmak da uzun zamandır moda bu sayede renkli ve şık olabilirsiniz.

Bu tarza uyum sağlamak için altın ya da metalik renkli bileklikler kullanabilirsiniz. Âmâ kış aylarında bulunduğumuzdan dolayı koyu renkleri daha sık kullanıyoruz bu yüzden bilekliklerde gri, beyaz ve siyah kullanarak uyumun şıklığını yakalayabilirsiniz.

Zımba 2014 modasıydı ama 2015’e taşınması da kaçınılmaz görünüyor. Şık kazaklarınızla beraber kullanacağınız metalik renklerde zımbalı bilekliklerle hoş bir tarz oluşturabilirsiniz.
Bu yıl bilekliklerde sadelik moda dedik bu yüzden altın, gümüş bilekliklerinizi kullanabilirsiniz.
Bazı bileklikleri kullanmak içinse hiçbir zaman modaya bakmak gerekmiyor mesela şifalı taşlardan yapılan bileklikler. Bu yıl bilekliklerde sadelik moda olsa da şifalı taşlardan yapılan bilekliklerde büyük taşlı olanlar gerçekten hoş olur. Zaten bu bilekliklerin rengi çok hoş o yüzden küçük taşlı olanlarıyla da şıklı yakalayabilirsiniz.

Salaş bir tarzınız varsa iplerden yapılma boncuklu bileklikler de kullanabilirsiniz. Üstelik şu sıralar el yapımı bileklikler trend. Siz de makrome iplerle örme bileklikler yapabilirsiniz. Ya da artık renkleri solmuş modası geçmiş bilezikleri makrome iple sarıp üzerine metal aksesuarlar takarak kendi tasarımınızla fark yaratabilirsiniz. Efendim işin aslı bu yıl da hoş bileklikler sizi bekliyor.