2015 Bayan Blazer Ceket Modelleri

Son zamanların modası haline gelen spor klasik kombinler bayanların gözdesi. Hem şık olup hem de rahatlığına düşkün olan bayanlar tercihini bu kombin ile yapıyor. Vazgeçemediğimiz ceketlerden genellikle bu kombin için en önemli parçalardan. Kotlarla, eteklerle ve elbiseler ile kolaylıkla kombin yapabilirsiniz.

Bu sezon modasında birçok ceket modelli öne çıkıyor ama benim tercihim blazer ceketlerden yana. Üst bölge hatlarını ortaya koyup daha zarif gözükmenizi sağlayan bu ceketler şıklığınıza şıklık katacak.

İş yemekleri, toplantılar ve günlük faaliyetlerinizi yaparken rahatlıkla kullanabileceğiniz bu modeller hem rahat etmenizi sağlayacak hem de güzel görünmenizi. Gelin birlikte nasıl kombin yapacağımızı bakalım.

İlk olarak jeanlerinizle kullanımını inceleyelim.  Blazer ceket bel kemiğinize kadar gelen uzunluğu ve bel oyuntunuzu belli eden bir ceket türüdür. Kotlarınızla kullanabileceğiniz bu modelleri dar paça yada İspanyol paça modellerle rahatlıkla kullanabilirsiniz. T-shirtleriniz le tamamlayıp uzun kolyeler kullanabilirsiniz. Her tonda kotlarınızla kullanabileceğiniz gibi buz mavisi kotlarınızla da ceket modellerinin her rengini rahatlıkla kombin yapabilirsiniz.

Bilekte pantolonlarınız ve yüksek bel pantolonlarınızla da kullanabilirsiniz. Şık bir kemerle kombinizi tamamlayabilirsiniz. Ceketleriniz içine renk tonuna göre kombin renginize göre çeşitli üstler seçebilirsiniz.

Bu tür ceketleri elbiselerinizle de rahatlıkla kullanıp kendinize o gün farklılık katabilirsiniz. Sade renklerde bir elbisenizi ceketinizin rengi ile patlatabilirsiniz. Hem elbisenizi farklı şekiller de kullanmış olursunuz hem de şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Zengin renk çeşitleri ve modelleri ile blazer ceketler sizleri bekliyor hanımlar.