ENGELSİZ İSKENDERUN DERNEĞİ HİZMETE AÇILDI

IMG_2524

Engelsiz İskenderun Derneği’nin ofisi düzenlenen törenle açıldı.

İskenderun Belediye Binası altında, hizmete giren derneğin açılışına İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, AK Parti İlçe Başkanı Vedat Tosun, meclis üyeleri, işadamları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, engelli vatandaşlar ve aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Törende ilk olarak engelliler halk oyunu ekibi bir gösteri sundu.

Düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan dernek Başkanı Feray Dingil, 3 Aralık Dünya engelliler gününde anlamlı bir açılış gerçekleştirdiklerini belirterek,”Amacımız engellilerin topluma kazandırılması, sosyal hayatta yer alması, kendilerine olan güvenlerinin yerine gelmesini sağlamaktır. Her sağlıklı insan bir engelli adayıdır.Bizler her zaman sosyal sorumluluk duygusu içerisinde hareket etmeye devam edeceğiz.Hayırlı uğurlu olsun “dedi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise,engelli vatandaşların hizmetinde olmaya devam edeceklerini belirterek,”Engellilerin geleceğe güvenle bakabilmeleri ve üreten bireyler olarak kendi kendilerine yeter duruma gelmeleri için kamu kurumları, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve tüm vatandaşların işbirliği içinde olması gerekiyor. Bizler, engelli vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Tüm sıkıntılarında yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim” şeklinde konuştu.

Kaymakam Hasan Özyiğit ise derneğin açılmasında emeği geçenleri kutlayarak engelli vatandaşlarımıza her zaman destek olmaya hazır olduklarını söyledi.

Ardından engelli çocuklar duygu ve düşüncelerini ifade ettiler.

Yapılan konuşmaların ardından derneğin açılışı gerçekleştirildi ve davetlilere dernek ofisi hakkında bilgiler verildi.

IMG_2707 IMG_2621 IMG_2524 IMG_2514 IMG_2676 IMG_2626 IMG_2698 IMG_2672 IMG_2767 IMG_2847 IMG_2871 IMG_2785 IMG_2809 IMG_2889 IMG_2900 IMG_2811 IMG_2815 Screenshot_1

Önceki İçerikBir avuç kömür için bir ömür verenlere
Sonraki İçerikKAYMAKAM AYDIN’DAN ENGELLİLER GÜNÜ ZİYARETİ