2015 Kadın Deri Ceket Modelleri

Yıllar geçse de modanın bir parçası olmaktan hiç düşmeyecek olan deri ceketler yine bu yılda yeni kesimleri modelleri renkleri ile vazgeçilmez.  Her sezon bir ayrıntı katılan deri ceketler hep vazgeçilmeniz olarak kalacak.

Yazın serin akşamların da ren renk giyebileceğiniz deri ceketler neredeyse dolabınız da ki her parça ile uyum sağlayacaktır. Elbiseleriniz üzerine tercih edebileceğiniz kısa deri ceketler farklı bir hava katacaktır.  Kotlarınız, şortlarınız ve eteklerinizle de rahatlıkla kombin yapabilirsiniz. Çok mu spor oluyorum diye düşünmeyin kombin de ki diğer parçalarla dengeleyebilirsiniz.

Sonbahar aylarında da yine vazgeçilmez olan deri ceketler faklı kesimlerle ön planda. Deri kumaş karışımı olan modeller sezon da kendini göstermekte. Uzun kısa asimetrik kesimlerle farklılık katmakta. Bu tür modelleri kombinlerken hiç zorlanmayacaksınız. Çok çeşitli renk seçenekleri mevcut sonbahar renkleri ve yazdan kalma renkler sizi bekliyor.

Yine deri ceketler de kısa modeller olduğu kadar uzun modelleri de tercih edebilirsiniz hâkim yaka yada kollarında ki kumaş detayları ile etekleriniz çizmeleriniz ile modern bir görüntü elde edebilirsiniz.

Kışın da kendini gösteren deri montlar içi yünlü modeller, kuş tüylü modellerle hem ısınacak hem de şık olacaksınız. Yaka kısımlarında ki tüy detayları ayrı hava katacaktır. Yine sade modelleri de boyunluklar ve şapkalarla kombin yapabilirisiniz. Uzun çizmeleriniz, botlarınınız, topuklularınızla rahatlıkla kombinleyin ve çıkı. Her zaman şık bir görüntü elde edeceğinize emin olun.

Önceki İçerik2015 Bayan Bot Modelleri
Sonraki İçerik2015 Bayan Kaban Modelleri