2015 Yüksel Bel Etek Modelleri

Yeni sezon trendleri içerisinde olan yüksel bel etek modellerini, televizyon dizilerinde de sıkça görmeye başladık. Farklı renk ve desenlerden oluşan yüksek bel etek modellerini incelemeye ne dersiniz? Eğer sizde etek giymeyi seviyor ve modayı takip etmek istiyorsanız, bu yazı tam sizlik…

Etekler, bayanların her zaman tercih ettiği ve severek giydiği giysilerdir. Bu senenin trendi olan yüksel bel etekler, hem zayıf hem de şık görünüm sunuyor. Her ortamda giyilebilecek bu etek modelini davetlerde, eğlencelerde ve gece hayatında da tercih edebilirsiniz. Ayrıca gündelik hayatta giyebileceğiniz bir modeldir. Yüksek bel etek giymeyi tercih ettiğinizde uyum sağlaması için topuklu ayakkabı tercih edin. Yüksel bel etek ve topuklu ayakkabı ile uyumlu bir konsept yakalayabilirsiniz. Yüksek belli etekleri, gömlek veya askılı badilerle birlikte kullanabilirsiniz. Uzun boylu bayanlar diz altı modellerini, kısa boylu bayanlar isen uzun etek modellerini seçebilir. Ayrıca yüksek belli etek modellerinde genç kızların en çok tercih ettiği model ise fırfırlı etektir.

yuksek-bel-etek-modelleri

Yüksek bel etek, daha çok göbekli veya arka beli olan bayanların tercihi oluyor. Kemerli modeller yerine pensli tercih edilebilir. İkili pensli modeller daha zayıf görünüm sunuyor. Yüksek belli etek modellerinde kloş ve kalem etek olmak üzere iki farklı seçenek bulabilirsiniz. Kalem etekler uzun boylu, kloş etekler ise kısa boylu bayanlar için tavsiye ediliyor. Eğer biraz cesaretiniz varsa yüksel bel eteğinizi göbeği açık bırakan tişört, büstiyer veya kısa tişörtlerle birlikte de giyebilirsiniz.

Önceki İçerik2015 Bayan Eldiven Modelleri
Sonraki İçerik2015 Mini Gelinlik Modelleri