2015 Bayan Eldiven Modelleri

Merhaba hanımlar! Dondurucu soğukların geldiği şu günlerde kendimizi soğuklardan korumaya çalışıyoruz. Peki, ellerimiz ne olacak? Bu havalarda soğuktan çatlayıp kötü bir hale mi gelecekler? Elbette hayır! Bu sezonda ki değişik tarzlardaki eldivenlerle hem ellerimiz narin kalacak hem de şıklığımızı seçeceğimiz modellerle taçlandıracağız. İşte sizlere bu sezonun trend modelleri!

Bu sene eldiven modasında değişikliğe gidip, daha çok deri ve uzun eldivenler tercih etmelisiniz. Gece dışarı çıkarken dirseğe kadar uzanan zarif eldivenler sizi daha çekici kılacak ve ellerinizi olduğundan daha ince gösterecektir. Abiye kıyafetler üzerinde en ideal seçim olan bu eldivenler de dantel detayları farklı bir hava kazandıracaktır. Eğer lükse düşkün ve burjuva bir tarzınız varsa tüylü modelleri tercih edebilirsiniz.
Şıklıkta ayrı bir ekol yaratan deriler eldivenlerde de yerini aldı. Günlük spor şık tarzınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz olan deri eldivenler ellerinizi de soğuktan çok kolay koruyacaktır. Sadece günlük kullanımda yer almayan deri eldivenler gece kullanımda da çok tercih ediliyor. Bayanlarda çok daha gizemli ve çekici bir hava yaratan deri eldivenlerle daha modern bir görünüm elde edebilirsiniz.

Geçen sene kadar olmasa da bu sene de parmaksız eldivenler çok tercih edilenler arasında. Renkli ve zımba detayları ile bu eldivenlere hala çok talep oluyor. Salaş bir tarzda yer bulan bu modelleri sizlerde kıyafetlerinizle uyum içinde kombinleyebilirisiniz.

Evet, hanımlar eldiven seçerken kaban ve atkınızla olan uyumunu da göz ardı etmemeye dikkat edin. Sıcak günler dilerim!