2015 Bayan Maksi Etek Modelleri

Etek kullanmayı çok seven ve alışkanlık haline getiren bayanlar için rahat hareket edebilmek her şeyden önce gelir.  Rahat ve aynı zamanda da şık olmak ise maksi etekler sayesinde mümkün olur. 2015 bayan maksi etekleri arasında en göze çarpan modeller; korsajlı ve çan modeller. Dar bir bluz yâda gömlek ile çok şık duran bu modeller hanımlar tarafından en sık tercih edilen maksi etekler arasında.  Göz alıcı ve tiril tiril modellerin havada uçuştuğu maksi etek modelleri hanımları bu sezon çok rahat ettirecek. Özellikle 8 veya 6 parçalı maksi etekler uçuş uçuş kullanma imkânı sunarak tüm dikkatleri üzerinize toplamanızı sağlayacak.

2015 bayan maksi etek modellerinde dar kesim maksi etekler de çok kullanışlı tasarımlar içeriyor. Önü kısa arkası uzun olarak simetrik kesimler ile hizmet verebilen maksi etekler tarzınıza çok şık bir esinti getiriyor. Kısa botlar ve topuklu ayakkabılar ile uzun boylu görünmenizi de sağlayacak olan maksi etek modelleri rengârenk seçenekleri ile de göz kamaştıracak.

Pili ve pilikaşelerle hareketlendirilmiş en şık modeller davetlerin gözdesi olabilmeniz için uygun bir seçenek olacağı gibi, belden kalın lastikli veya direk kemerli modeller tercih edilerek de çok şık kombinler yaratılabilir.
Hanımların maksi etek seçenekleri ile kombinlerinde şık rüzgarlar estirmesi hedeflenmiş. Çok zarif duran 2015 bayan maksi etek modellerini bu sezon yaz kış görebilmeniz mümkün. Ayrıca en trend renk seçenekleri ile donatılmış modellerden gözlerinizi alamayacaksınız.