Seyfi Dingil Gazze ve Filistin yararına düzenlenen kermese katıldı

DSC_0153

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay Sivil İrade Platformu’nun (HASİP) düzenlediği kermesin açılış törenine katıldı.

Başkan Seyfi Dingil, Gazze ve Filistin yararına düzenlenen kermese emeği geçenleri kutladı.

Platformun Hatay’da faaliyet gösteren sivil toplum kurumlarının insani yardım, manevi değerler ve insan hakları gibi alanlarda ortak çalışmalar yapması ve bu amaçlar doğrultusunda sinerji ve birlik oluşturmasına dönük koordinasyonun sağlanması için yaklaşık bir ay önce kurulduğunu belirten Platform İcra Kurulu ve Hizmet Vakfı Başkanı Mustafa Aydınnarı, “Bu kermes ilk etkinliğimiz oldu. Gazze ve Filistin yararına düzenlediğimiz kermes 26-30 Kasım tarihleri arasında açık olacaktır. Platformumuzun kurucu üyeleri İskenderun Buhara İlim Kültür ve Dayanışma Derneği, İskenderun Erzurumlular Dayanışma ve Kültür Derneği, İskenderun İnsani Yardım Derneği, Payas Körfez Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, İskenderun Hizmet Vakfı, İskenderun Mardinliler Yardımlaşma Derneği, İskenderun Yardım Gönüllüleri Derneği, Payas Yakacık İlim Talebelerini Koruma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, İskenderun İyilik ve Hayırda Yarışanlar Derneği, İskenderun Yardımeli Derneğinden oluşmaktadır. Bundan sonra da toplumun çeşitli kesimlerine dönük etkinlikler, konferanslar, seminerler düzenlenecektir. Kermesimize katkı veren herkese teşekkür ederiz” dedi.
Ulucami Caddesi üzerinde düzenlenen kermesin açılış törenine İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Emniyet Müdürü Cengiz Başar, İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

DSC_0216 DSC_0168 DSC_0215 DSC_0167 DSC_0153 DSC_0207 DSC_0194 DSC_0175

Önceki İçerikRektör Hüsnü Salih GÜDER’in Veda Ziyareti
Sonraki İçerikCulha’dan İskenderun Adliyesi’ne ziyaret