Rektörü Güder’den İTSO’ya ziyaret

REKTÖR GÜDER İTSO ZİY (1)

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hüsnü Salih Güder, İskenderun Tcaret ve Sanayi Odası (İTSO)’na veda ziyaretinde bulundu. Geçtiğimiz günlerde yapılan Rektörlük seçimleri ve atamalarının ardından MKÜ Rektörülüğüne Prof.Dr.Hasan Kaya’nın atanmasının ardından önümüzdeki günlerde görevi bırakacak olan Güder, yine üniversitede Fizik bölümünde görevine devam edeceğini açıkladı. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen MKÜ Rektörü Prof.Dr.Hüsnü Salih Güder, İTSO’nun her zaman eğitime katkı sunan örnek bir kuruluş olduğunu ve İskenderun’daki fakültelere verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Üniversitede bir çok projelere imza attıklarının altını çizen Rektör Güder, bu projelerin devam ettiğini belirterek, “Hatay genelinde 37 bin İskenderun’da ise 12 bin üniversite öğrencimiz eğitim ve öğretimlerine devam ediyorlar. Bilimsel çalışmalarda her zaman İskenderunluların da yanında oldum.” Şeklinde konuştu. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “Görev yaptığınız süre içerisinde Hatay ve İskenderu’da önemli projeler gerçekleştirildi. Bizler de oda olarak fakültelerin kurulması ve yeni eğitim hizmet binaları için bu güne kadar elimizden gelen maddi desteği esirgemedik” şeklinde konuştu. Prof.Dr.Hüsnü Salih Güder’in ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Gassan kuran, Necat Özkaya ve İTSO Meclis üyesi Müfit Tennioğlu’da hazır bulundular.

REKTÖR GÜDER İTSO ZİY4 REKTÖR GÜDER İTSO ZİY (1) rektör güder itso ziy0 REKTÖR GÜDER İTSO ZİY (5) REKTÖR GÜDER İTSO ZİY (3) REKTÖR GÜDER İTSO ZİY (2)

Önceki İçerikİLAHİ SANATÇILARINDAN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL’E ZİYARET
Sonraki İçerikRektör Hüsnü Salih GÜDER’in Veda Ziyareti