Sigorta teknik ve bilgilendirme eğitim semineri sertifika töreni

sigorta ecnetleri sertifika töreni (1)

İTSO ve İSTADER tarafından sigorta bilincinin aşılanması teknik personel yetiştirilmesi amacıyla Sigorta teknik ve bilgilendirme eğitim seminerini başarı ile tamamlayan kursiyerlere düzenlenen törenle sertifikaları verildi. İTSO Mavi Salonda gerçekleştirilen sertifika törenine İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO yönetim kurulu üyesi Necat Özkaya, İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Fevzi Sevinçli, Axsa Sigorta Aracılık Hizmetleri İl Temsilcisi Ali Bölücü, Sigorta Acenteleri Derneği yönetim kurulu üyeleri Heysem Şaban, Levent Çam, Celal Dönmez, Hasan Karaçal, Ömer Yılrdız ve kursiyerler katıldı. 15 gün süren kurs sonunda 35 kuriyer sertifika almaya hak kazandı. Sertifika töreni öncesi konuşma yapan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “İş yerlerine kalifiye eleman alınmasında referans niteiği taşıyan bu belgelerin sizlerin önünü açmasını, yeni işlere girmede faydalı olacağını düşünüyorum. İTSO olarak odamızda bu bu tür seminerler ve bilgilendirme toplantıları düzenliyoruz. Umarım, bu kursiyer arkadaşlar bu belgeler sayesinde önü açılır ve işlerini geliştirirler” dedi.

İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen ise, “Ben şansa inanıyorum, Bir gün bu almış olduğunuz belgeler mutlaka önünüze çıkacak sizlere yeni kapı açacaklardır. Bu kursu başarı ile tamamlayan tüm kursiyer arkadaşlarımıza iş hayatlarında başarılar diliyorum. Yapılan konuşmaların ardından İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Fevzi Sevinçil, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Mecls Başkanı Servet Ugutmen katılımcılara sertifikalarını takdim etti.

siorta acenteleri sertifika töreni0 sigorta ecnetleri sertifika töreni (4) sigorta ecnetleri sertifika töreni (3) sigorta ecnetleri sertifika töreni (8) sigorta ecnetleri sertifika töreni (7) sigorta ecnetleri sertifika töreni (2) sigorta ecnetleri sertifika töreni (1) sigorta ecnetleri sertifika töreni (6) sigorta ecnetleri sertifika töreni (5)