Saadet Partisi’nden Avrupa’daki Üyelerine Eğitim Semineri

ALMANYA RESİM 1

Saadet Partisi genel merkezi hafta sonu Avrupa’da teşkilatlanma çerçevesinde oluşturulan, Avrupa temsilcilikleri yönetim kadrolarına Almanya’da Köln’e Yakın Montebaurda kasabası gençlik merkezinde bir eğitim semineri düzenledi.

Eğitim seminerine Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Almanya Temsilcisi Abdussamet Temel, Eğitimci Hasan Gümüşoğlu ve Avrupa bölge başkanları katıldı.

Köln yakınlarında bulunan Montebaurda kasabasındaki gençlik merkezinde iki gün düzenlenen eğitim seminerinde, temel esaslar, çalışma modelimiz ve teşkilat yapılanmasına dair bilgiler aktarıldı. Seminerde teşkilat modeli hakkında bilgi veren Hasan Bitmez, Haziran 2015’te yapılacak seçime kadar bölge temsilcilerin yapması gereken görevler hakkında ayrıntılı bir rapor sunarak, Saadet iktidarını temin edebilmek için var gücümüzle mücadele etmek her birimizin görevidir. Bugün Avrupa temsilciliğimiz sadece siyasi çalışmaları yürütmek üzere, ana merkez olarak kendi görev alanları çerçevesinde çalışmalarını sürdürecektir” dedi.

Temel esaslar konusunda da sunumu Necmettin Çalışkan yaptı. Çalışkan” Peygamberler tarihinden örnekler vererek tüm peygamberler hayatları boyunca devlet adamları ile mücadele etmiş ve statükonun devamı için değil yeni bir medeniyet projesi ile insanlığın huzuruna çıkmışlardır.

Hz. Musa Firavun ile, Hz. İbrahim Nemrut ile, diğer peygamberler hepsi de yönetim mücadelesi içerisinde olmuşlardır. Onun için bu görev en kutsal görevdir. Zafer düşüncesiyle hedefe kilitlenmek önemlidir ancak başarı, görevini hakkıyla eda etmek daha önemlidir” diye konuştu.

ALMANYA RESİM 5 ALMANYA RESİM 4 ALMANYA RESİM 3 ALMANYA RESİM 2 ALMANYA RESİM 1

Önceki İçerikBAŞKAN SAVAŞ TERMİK SANTRALİN İNSAN SAĞLIĞINI TEHDİT ETMESİNE GÖZ YUMMAYIZ
Sonraki İçerikYatırımcıların her zaman yanındayız