Hatay Süper Amatör ligi İskenderun derbisi

maç-takım 08570171798432583_n

Hatay Süper Amatör ligi 6.haftasında oynanan İskenderun derbisinde kazanan taraf İskenderun Belediyespor oldu.

Cem Hanoğlu-Necmi Demir-Murat Yüzgüleç hakem üçlüsünün yönettiği maçta galibiyeti getiren gol maçın 89.dakikasında Kerim’den geldi.

Centilmence geçen maçta futbolseverlerin ilgisi büyüktü. Çok sayıda taraftarların dikkatle izlediği maçta mücadele nefesleri kesti.

Maç 0-0 bitmek üzereyken İskenderun Belediyespor’lu Hakan Tümkaya’nın sağ çizgiden ceza sahasına gönderdiği topu plase ile gole çeviren Kerim, takımını son dakikada sevince boğdu.İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca İskenderun Belediyespor İskenderunspor 1967 takımını 1-0 yendi.Bu sonuçla İskenderun Belediyespor 15 puanla liderliğini sürdürdü.Maç sonunda duygularını ifade eden İskenderun Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Kurt,alınan galibiyetten dolayı futbolcularımı tebrik ediyorum.Zor bir maç oldu.İskenderunspor 1967 takımını da tebrik ediyorum.Sahada centilmence mücadele ettiler.Ama futbol tek sonuçlu bir oyun.Bugün biz kazandık ve yolumuza devam ediyoruz dedi.

İskenderun Belediyespor 2.Başkanı Muhsin Cerrahoğlu’da açıklamalarda bulundu.Sezon öncesinde kendilerine hedef koyduklarını söyleyen Cerrahoğlu;biz iyi bir takımız.Karekterli oyunculardan kurulu bir takımın doğru işler yaptığı zaman ortaya başarının kendiliğinden geldiğini ifade etti.Bugün çok net gördük ki,İskenderun’da futbol ailesinin sağduyuya,saygıya ihtiyacı var.Bunu sağlaması gereken insanlar dünden daha farklı düşünmek zorundalar.Çünkü bizim İskenderunlu gençlerin geleceğini düşünmek gibi bir sorumluluğumuz var diyen Muhsin Cerrahoğlu,İskenderun Belediye Spor Kulübü bu misyonla yoluna devam edecektir dedi.