Baş Hekim Yıldırım’dan İTSO ya ziyaret

baş hekim itso ziy (1)

İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Veysel Yıldırım ve Baş Hekim yardımcısı Mete Burakçin, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

İskenderun halkına sağlık anlamında son teknolojik donanımlarla hizmet verdiklerini belirten Başhekim Veysel Yıldırım, ziyarette hastanenin genel durumları hakkında İTSO Başkanı Yılmaz’a bilgiler verdi.

Hastaneye yeni ünitelerin açılması ile vatandaşların artık Adana’ya gitmek zorunda kalmadıklarının altını çizen Başhekim Yıldırım, Hastanemizde son olarak anjiyo, Yara Bakım ünitesi ve Tüp Bebek ünitesini hizmete sunmanın gayreti içerisindeyiz” dedi. Baş Hekim Yıldırım yeni açılan üniteler için yeni ekipman ve cihazlara ihtiyacı olduğunu ve bu ihtiyaçların da hayır sever kurum ve kuruluşlardan beklediklerini belirterek, “İTSO’nun bu tür sosyal projelere destek verdiğini biliyoruz ve bu anlamda sizlerin de hastanemize katkılarını bekliyoruz. Tabi bu katkıları İskenderun genelindeki hayır sever kurum ve kuruluşlardan da bekliyoruz. Çünkü bu hastane hepimizin ve İskenderun’a hizmet eden bir hastane” şeklinde konuştu. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “İTSO olarak İskenderun’a bir üneversite ve yurt kazandırma projelerimiz mevcut. Bu güne kadar gerek fakültelerin kurulması ve İskenderun’a değer katacak projelerin her zaman yanında olduk. Sağlık çok önemli bir konu ve İskenderun için son derece önemli olan bu ünitelerin hizmete girmesinde emeği geçenlere ve katkı verenlere de teşekkür etmek lazım. Bizler de oda olarak imkanlar ölçüsünde elimizden gelen yardımı yapabiliriz” şeklinde konuştu. Başhekim Veysil Yıldırım ve Başhekim yardımcısı Mete Burakçin’in ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO Yönetim kurulu üyesi Necat Özkaya’da hazır bulundu.

baş hekim itso ziy (4) baş hekim itso ziy (3) baş hekim itso ziy (2) baş hekim itso ziy (1)