Aslan Seyit’in Bir Demet Aşkı

seyit (1)

Gazeteci meslektaşımız , İhlas Haber Ajansı (İHA) İskenderun Bölge Muhabiri ve Hür Haber Gazetesi Haber Müdürü Seyit Aslan, 8. Gün Haber Editörü Demet Alvanlı ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı.

Mehmet ve Cemile Alvanlı’nın kızları ile Sabahattin ve Merhume Edibe Aslan’ın evlatları Demet Alvanlı ile Seyit Aslan’ın mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Mutlu çiftin nişan törenleri aile arasında gerçekleşti.

Alvanlı ve Aslan ailelerinin mutlu gününde heyecanlı oldukları gözlenen Demet Alvanlı-Seyit Aslan çifti, bugüne kadar yaptıkları yüzlerce haber bir yana, bu kez kendileri en mutlu günlerinde haber oldular. Her zaman haber yaparken objektiflerin arkasında, haberin mutfağında olan her iki isim Demet Alvanlı ile Seyit Aslan, bu kez kameranın önünde mutluluklarını pekiştiren, evlilik yolunda atılan ilk adımın yüzüklerinin takıldığı anlarda heyecanları yüzlerine yansıdı.

İskenderun basın camiasının iki çalışkan ve sevilen ismi Demet Alvanlı ve Seyit Aslan’ın nişan yüzüklerini 8. Gün Haber Sahibi Gökhan Gökpınar ve eşi Tülin Gökpınar taktılar.Yüzüklerin takılmasının ardından aile büyükleri tarafından dualarla tebrik edilen Demet Alvanlı-Seyit Aslan çifti, mutluluklarını aile fertleriyle paylaştılar.

Demet Alvanlı ve Seyit Aslan çiftine iskenderunhaber.com haber portalı olarak mutluluklar dileriz.

seyit (5) seyit (4) seyit (3) seyit (2) seyit (1)

Önceki İçerikAK PARTİ’YE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR
Sonraki İçerikDOĞAKA TEKNİK DESTEK PROGRAMI BAŞVURULARI ALINMAYA BAŞLADI