BELEN’DE PROJE DÖNGÜSÜ YÖNETİMİ EĞİTİMİ YAPILDI

CIMG0114

Belen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’nca hazırlanarak Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOĞAKA) Ağustos-Eylül dönemi Teknik Destek Programı Kapsamında kabul ettiği “Proje Döngüsü Yönetimi (PCM)” uygulaması 05-07 KASIM 2014 tarihlerinde 3 gün süre ile Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu toplantı salonunda yapıldı.

Proje Koordinatörü Özgür BÖNCEOĞLU’nun açış konuşması ile başlayan Proje uygulaması eğitimi, Yatırım Destek Birimi Uzmanı Ümit DEMİR tarafından gerçekleştirildi. Söz konusu eğitime, kamu kurum ve kuruluşların projeden sorumlu personelleri, Okul Müdürleri ile Okul Proje ekipleri ve STK temsilcileri olmak üzere toplam 55 kişi katıldı.

Kaymakam Abdulaziz AYDIN’ın konu ile ilgili yaptığı açıklamada; ilçenin gelişimi ve değişimi için hibe kaynaklardan mutlak surette faydalanılması gerektiğini, farklı hibe kaynaklarının ilçemize kazandırılması için kurumsal kapasitelerin başta proje yazma ve uygulama becerisi olmak üzere geliştirilmesinin önemli olduğunu vurgulayarak, projenin hazırlanmasında ve uygulanmasında emeği geçen personele teşekkür etti.

CIMG0134 CIMG0114 CIMG0129 CIMG0126 CIMG0122 CIMG0118

Önceki İçerikArtık Bir Şey Yapmalı
Sonraki İçerikERZİN’DE SEL SONRASI ZARAR GÖREN BORU HATLARININ ONARIMI DEVAM EDİYOR