ATATÜRK SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANILDI

IMG_8378 IMG_8380 IMG_8395 IMG_8441 IMG_8475 IMG_8484 IMG_8503 IMG_8549 IMG_8555 IMG_8591 IMG_8596 IMG_8606

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76. Yıldönümünde anma etkinlikleri çerçevesinde muhteşem bir konserle anıldı. İTSO gönüllüler korosu tarafından icra edilen “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar konseri” 10 Kasım pazartesi akşamı İskenderun Belediyesi Kültür Merkezi salonunda gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra, konser salonunu tamamen dolduran müzikseverler Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan repertuarla zaman zaman duygulu anlar yaşayarak koroya eşlik ettiler.
Nilgün Ünal’ın sunumu ve Şef Murat Bulut’un eşliğinde İTSO gönüllüler korosunun seslendirdiği birbirinden güzel eserlerin yanı sıra, koro başkanı Murat Kıvrak’ın muhteşem sesiyle icra ettiği bir uzun hava ile dinleyenler adeta mest oldu.

Oldukça yoğun ilgi gören ve İTSO başkanı Levent Yılmaz’ın ev sahipliği yaptığı konsere İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, İskenderun belediye başkanı Seyfi Dingil ve 39 Tugay Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat’ın yanı sıra Arsuz belediye başkanı Nazım Culha, Belen belediye başkanı Adnan Vurucu, Belen Kaymakamı A.Aziz Aydın, Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer, İlçe Jandarma Komutanı Kamil Türkdönmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven ile bazı STK ve esnaf oda başkanları, işadamları ve çok sayıda müziksever katıldı.

Atatürk’ü sevdiği şarkılarıyla anma programının finalinde İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, dinleyenler tarafından ayakta alkışlanan koro elemanlarını tek tek kutladı. Şef Murat Bulut ile sunucu Nilgün Ünal’a çiçek takdiminin ardından İTSO başkanı Levent Yılmaz’a, İskenderun Belediye başkanı Seyfi Dingil’e, İşadamı Adnan Mursaloğlu ile Mehmet Batıray’a destek ve katkılarından dolayı teşekkür plaketleri takdim edildi. Konserin bitiminde protokol üyeleri koro elemanlarıyla hatıra fotoğrafı çekildiler.

Önceki İçerikHatay Tabip Odası Yönetiminden Vali Topaca’ya Ziyaret
Sonraki İçerik13. ARLEM MISIR-LUXOR BÜRO TOPLANTISI