Tanıtımda Sınır Yok

Screenshot_1

Hatay’ın hem ulusal hem de uluslararası alanda tanınırlığını sağlamak amacıyla devam eden ‘Başkentte Hatay Günleri’ etkinliğinde tüm dikkatleri gezici standı ile üzerine çekmeyi başaran Arsuz Belediyesi, bir ilke imza attı. Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen etkinlikte, ilk kez Atatürk Kültür Merkezi koridorlarında gezerek katılımcılara kabak, ceviz ve turunç tatlısının yanı sıra Arsuz Şalgamı ve Karadut Şurubu ikram edilen gezici stantta, ayrıca ilçeyi dağıtıcı broşürler ve tanıtım ürünleri de dağıtıldı. Doğa güzelliklerinin yeraldığı fotoğraflarla süslenen standın yanı sıra, önünde uzun kuyrukların oluştuğu gezici stantta da Arsuz Şalgamı’na talep oldukça yüksek oldu.

Başkentliler koridorda Arsuz Şalgamı ve Karadut Şurubu’nu yudumlarken, meraklı bakışlarla tüm ilgiyi üzerine çeken gezici stantta ilçeyi tanıtan belediye personeli Jenny Corcet Katar’a zaman zaman Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da eşlik etti.

“Arsuz, dünyaya örnek bir ilçe”

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, yoğun ilgi gören stantta ilçenin zengin tarihi ve doğal güzelliklerini turizme kazandırma çalışmalarının sürdüğünü anlatırken, Arsuz’un tasvirini de şöyle yaptı: “Arsuz’da Çan sesi, Ezan sesine karışır. İlçemizdeki yaşam, hoşgörü ve sevgi bütün dünyaya örnek olacak türdendir. Arsuz, kral mezarları ve büyük medeniyetlerin kalıntılarıyla dolu bir tarihtir. Cleopatra’nın büyülü sesi duyulur kumsallarından… Aynı zamanda modern çağın da medeniyetidir Arsuz… Hayatın siz nasıl isterseniz öylece akacağı büyülü bir dünyadır Arsuz.”

Screenshot_4 Screenshot_3 Screenshot_2 Screenshot_1

Önceki İçerikÇöp Konteynerleri Temizleniyor
Sonraki İçerikMuhteşem Konserde Barış ve Hoşgörü Mesajları Verildi