MÜZİKSİZ EVİN KONUKLARI TİYATRO OYUNU ASİ MEDYA SAHNESİNDE

10391033_832028336856108_2143030446232980113_n

 

Asi Medya Organizasyon, Kültür Sanat Etkinlik Organizasyonlarına iddalı olarak devam ediyor.

Asi Medya Organizasyon farkıyla; yılın en başarılı prodüksiyonu” Pulitzer Ödüllü “Müziksiz Evin Konukları” İskenderun’da..

Komedi tiyatro oyunu , 20 Kasım 2014 Perşembe Saat 19 :30’da ’ M.K.Ü Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı’nda tiyatroseverlerle buluşuyor.

Tiyatrokare’nin kuruluşunun 22. Yılında, geçtiğimiz yıl yitirdiğimiz Macide Tanır anısına tekrar repertuarına aldığı “Müziksiz Evin Konukları”, 2014 Afife Tiyatro Ödülleri’nde 4 farklı dalda aday oldu ve ödülleri topladı. Özge Özder “Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu”, Serpil Tezcan “Yılın En Başarılı Giysi Tasarımı”, profesyonellik yaşamına bu oyunla adım atan Selim Tezin de “ Yılın En Başarılı Genç Kuşak Sanatçısı” ödüllerine aday oldular. Aynı günlerde, Özge Özder oyundaki rolüyle komedi dalında Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri Komedi Dalında En İyi Kadın Oyuncu adaylığı kazanırken, dekor tasarımını ödüllü tasarımcı Barış Dinçel hazırladı.

Oyunda, babalarının ekonomik durumunun bozulması nedeniyle, sevgisiz bir babaanne ve engelli bir teyze ile yaşamak zorunda kalan iki çocuğun hikayesi anlatılmaktadır. Tiyatrokare’nin büyük ilgi gören oyunu “Leyla’nın Evi”nde olduğu gibi kuşak çatışması ve kuşaklararası sevgi bağı bu oyunda da perçinleniyor, günümüz izleyicisine sıcak ve insancıl mesajlar veriliyor. Oyunda sevgi, acıma, koruma ve sahiplenme duyguları farklı karakterlerin gözünden irdelenirken yaşam mücadelesi içinde yitirilen sevgi bağları ele alınıyor.

Oyunda başrolü Devlet Tiyatrosu’nun kıdemli oyuncusu Serpil Tamur üstlenmekte. Tiyatro çalışmalarının yanı sıra, sinema ve televizyon dizileriyle de tanınan Tamur son olarak, “Kurtlar Vadisi”nde oynadı.

Son olarak oynadığı “Umutsuz Ev Kadınları”ndaki kompozisyonuyla çok sevilen, Şehir Tiyatroları’nın ödüllü oyuncusu Özge Özder de diğer başrolü üstleniyor.

Nedim Saban’ın Türkçeleştirerek sahneye taşıdığı oyunda diğer rollerde Asuman Çakır, Abdül Süsler, Emrah Düzkaya, Abdullah Semercioğlu, Selim Tezin oynuyor.

Bilet Temin Yerleri :      

ASİ MEDYA ORGANİZASYON GİŞE ( Prime Mall Avm giriş katı: 05071206424 )

Nebil Gold , Tümkaya Süt , Praktiker, 3K Müzik market

Detaylı bilgi için: 0507 120 64 24

www.facebook.com/asimedya , www.twitter.com/asimedya