Arsuz Bıkmaz Restaurant’tan 5 Yıldızlı Hizmet

bıkmaz2

Yaz sezonunda müşterilerine eşsiz lezzetler ve 5 yıldızlı bir hizmet sunan Arsuz Bıkmaz Restaurant, kış sezonunda da aynı yoğunluk ve müşterilerinin ilgisiyle yoluna devam ediyor.

5 yıldızlı restaurant konsepti, müşterilerine açık son teknoloji ile donatılmış modern mutfağı, misafirlerin rahat edebilecekleri farklı salon seçenekleriyle dikkat çeken Arsuz Bıkmaz Restaurant, ailenizle ve dostlarınızla keyifli yemek yiyebileceğiniz eşsiz bir mekan.

Et, balık ve tavuk ızgara çeşitlerinin yanı sıra mezeleriyle de damak zevkine önem verenlerin ilk seçeneği olmayı ilk günden başaran Arsuz Bıkmaz Restaurant, evlilikleri boyunca ağızlarının tadı bozulmasın diye de gelin ve damatların da ilk tercihi.

Arsuz bölgesinde bugüne kadar onlarca çift düğün gecesi yemeklerini Arsuz Bıkmaz Restaurant’da yedikten sonra düğün salonuna gidiyor ve bu durumu da şöyle açıklıyorlar; “Hayatımız boyunca mutlu yuvamızda ağzımızın tadı bozulmasın diye ilk yemeğimizi Arsuz Bıkmaz Restaurant’da yiyoruz.

”Arsuz Bıkmaz Restaurant İşletmecileri Nurettin Bıkmaz, Selahattin Bıkmaz ve Mehmet Bıkmaz’a yatırımlarından ve böylesi kaliteli bir hizmet sunduklarından dolayı teşekkür eden müşteriler, Arsuz bölgesinde aile olarak yemek yenecek mekan sıkıntısı çektikleri dönemde böyle kaliteli bir mekana kavuştukları için mutlu olduklarını söylediler.

Düğün ve nişan yemekleriyle birlikte doğum günü partileri için de eşsiz bir mekan olan Bıkmaz Restaurant, güler yüzlü personeli, işinin ehli ustalarıyla kış sezonunda da sizi bekliyor.

bıkmaz6 bıkmaz1 bıkmaz5 bıkmaz4 bıkmaz3 bıkmaz2

Önceki İçerikAB Hibe Projesi ekibinden Başkan Seyfi Dingil’e ziyaret
Sonraki İçerikKaçak Sigara Operasyonu Devam Ediyor